Duhová ulice přehled

Duhová ulice
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190299/duhova-ulice-190299.jpg 4 299 299

Friday Harbor série

1. díl >

I na tom nejpůvabnějším místě se může člověk cítit zoufale sám. I ve chvílích největšího zoufalství mu však zůstává naděje, že se vše v dobré obrátí. Důkaz přináší dva romány Lisy Kleypas, které jsou pro české čtenářky zahrnuty do jednoho svazku. V prvním příběhu se seznamujeme s Markem Nolanem, jehož spokojený život starého mládence rázně přeruší tragická smrt sestry. Zůstal jediný, kdo se může postarat o její šestiletou dcerku – což je to poslední, o co kdy stál. Navíc holčička vůbec nemluví! V lehkém zoufalství se potýká s nově nabytou odpovědností, když pak jednoho dne vstoupí do nově otevřeného hračkářství. A tam pracuje Maggie, pro niž je tento obchod únikem ze smutku po manželově předčasném skonu... Druhý příběh nám představí Lucy, která se po trpkém dětství domnívá, že o lásku se člověk musí zasloužit. Snad už začínala doufat, že i ona může být šťastná, ale pak přijde ledová sprcha: muž, kterého milovala, ji opustí kvůli její sestře. Lucy se proti lásce obrní. Nechce už znovu zažít takovou bolest. Jenomže jak má odolat kouzlu Sama Nolana, který jí znenadání vstoupil do života? To se raději odstěhuje z města! A pak přijde textová zpráva, která všechno změní...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Friday Harbour & Rainshadow Road, 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duhová ulice. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (64)

Aneleh
19.07.2024 3 z 5

Romantika se zvláštními kouzly. Proč ne, je to příjemný odpočinek, jednou za čas každý z nás potřebuje trochu nenáročného čtení a uprostřed léta je na to ten pravý čas. Jinak na tyto dva příběhy brzy zapomenu, ale svůj účel splnily.
Nejvíce jsem si oblíbila malou Holly a nejvíce mě rozčilovala Alice, ale i příliš dokonalá Lucy. Dvěma bráchům Markovi a Samovi až příliš dlouho trvalo, než se zbavili zátěže svých alkoholických rodičů a dovolili si naplno prožívat důvěru a lásku, pak by celá kniha nemusela být tak obsáhlá. Příběh třetího z bratrů Alexe už číst nebudu, tuším, že by to bylo hodně podobné.

Zlatinka.Emilly
13.09.2021 5 z 5

Pěkný příběh trojice bratrů, kteří prožili své dětství v nefunkční rodině, což se odrazilo na jejich dosavadním. Nejdříve se mi chování Sama i Marka zdálo nedospělé, místy až hloupé, ale myslím si, že právě to byla obrana proti tomu, aby je život nepoložil. Dva zlomy snad pomohou i třetímu bratrovi. Krásně se to četlo a rozhodně si od Lisy Kleypas opět něco přečtu.


zp87
01.09.2021 2 z 5

Nebavilo mě to. První část jsem se donutila dočíst, druhou jsem už nečetla - obzvlášť po přečtení zdejších recenzí, kdy někteří čtenáři píší, že první díl je ten lepší. Příběh mi připadá plochý, nedospělé kličkování obou hrdinů, pak už jen hrdinky kolem možného vztahu. Ona se pořád bojí 'dovolit si zamilovat' přitom je bez závazků... Já nevím, asi jsem z takového čtení dávno vyrostla.
Ale kdybych doma neměla co číst a potřebovala něco před spaním, něco klidného, nenáročného, možná bych časem po druhé části sáhla, jen abych měla splněno. Nikdy neříkej nikdy, že.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Duhová ulice v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených451x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených25x
v Knihotéce194x
v Chystám se číst129x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x