Zlomená srdce přehled
M. J. Summers (p)
Full Hearts série
< 4. díl
Jsou to už tři roky, co Trey opustil rodný ranč v Coloradu, aby unikl výčitkám svědomí. Krátký románek s bratrancovou brazilskou přítelkyní mu pošramotil pověst a udělal z něj černou ovci rodiny. Právě teď se soustředí na školu a snaží se dostudovat, když se zničehonic dovídá, že je otcem skoro tříletého chlapce. Trey neváhá a okamžitě se vydává do Brazílie, aby o svého syna bojoval. To poslední, co chce, je už tak dost složitou situaci komplikovat, pak se ale seznámení s chlapcovou půvabnou a charismatickou chůvou Alexandrou…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
Breaking Hearts, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená srdce. Přihlašte se a napište ho.
Pro mně tohle nic moc. Taky jsem to četla poměrně dlouho. A abych to moc nehaněla. Příběh začínal celkem dobře. Obě hlavní postavy byly sympatický a začlo to být zajímavý. Kéž by to tak i zůstalo, ale bohužel se to zvrtlo. A pak už jsem se musela nutit k dočtení.
Ze série Full Hearts se mi k přečtení dostaly tři díly a tento byl z nich pro mě jednoznačně nejčtivější. Roli v tom určitě sehrálo zajímavé prostředí i pestré spektrum postav. Je ale znát, že je kniha určena spíš mladším ročníkům...Ostatně tomu odpovídá i věk hlavních hrdinů, jejichž chování bylo někdy opravdu dětské:)....ale nechci tu házet spoilery. Každopádně to bylo dojemné, díky malému Thomasovi i roztomilé, nenáročné čtení s, jak jinak, pohádkovým, i když trochu uspěchaným koncem.
Knižní novinky (2. - 15. července)
02.07.2018
Kniha Zlomená srdce v seznamech
2016 | Láska na druhý pokus |
2017 | Láska bez pravidel |
2022 | Manželkou podruhé |
2016 | Šance na lásku |
2018 | Zlomená srdce |
Příjemné zakončení série. Celá série se mi líbila.