Sluneční drahokamy přehled
Nora Roberts
Gallagherova hospoda série
1. díl >
Po nezdařeném manželství a náročné kariéře psycholožky odjíždí unavená Jude do Irska, země svých předků, aby dala svému životu nový směr. Usadí se v domě zesnulé pratety a brzy se spřátelí s Aidanem a jeho sourozenci, kteří vedou místní hostinec. June a Aidan jsou k sobě přitahováni magickou silou, ale mladá žena brzy vycítí, že mezi nimi stojí staré tajemství...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Jewels of the Sun, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sluneční drahokamy. Přihlašte se a napište ho.
Jsou chvíle, kdy reálná romantika NR pohladí a ukáže, že žena má právo mít očekávání a ne se jen spokojovat s něčím co je, protože na víc přece nemá nárok. Silné hrdinky NR se jenom nespokojí s tím co dostávají, ale chtějí víc, aby byly tak nějak správně usazené a naplněné na místě, kam patří. NR je moje stálice pro určité chvíle, kdy právě toto potřebuji slyšet.
Příjemný příběh, který jsem z nějakého jiného i četla jedním dechem. "Duchařské" vložky mi teda připadala trochu moc, ale i s nimi se mi knížka líbila. Co mi ale přišlo už opravdu přes čáru bylo konečné dohadování o svatbě, to bylo naprosto zbytečné a pro mě opravdu nepochopitelné.
Kniha Sluneční drahokamy v seznamech
přátelství láska magie Irsko romantika
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Nádhera, nešlo se odtrhnout. Jen jsem byla trochu naštvaná na Jude, co udělala, ale jinak to byla krása. Moje první setkání s Norou R. a ne poslední.