Garfield se vybarvuje přehled

Garfield se vybarvuje
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/1681/garfield-se-vybarvuje-1681.jpg 4 34 34

Garfield v barvě série

1. díl >

Vázaná a barevná edice, ve které znovu vycházejí první dva příběhy z Garfielda: Garfield přibírá na váze a Garfield v nadživotní velikosti.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Garfield se vybarvuje. Přihlašte se a napište ho.

niki-chan
15.05.2024 5 z 5

Barva přidala na příbězích vtipnosti a reálnosti. Garfield se opravdu vybarvil :D

sgjoli
20.06.2020 5 z 5

Tenhle kocour mne prostě baví. Ironické, cynické, sarkastické - to je moje. Kočky jsou svérázné povahy, autor to v těchto komiksech umí zachytit prostě na výbornou a já se u toho chechtám smíchy. :-D Jasně, někdy jsou Garfieldovy příhody trochu na hraně, ale kdo by se zlobil? Tyhle vtípky jednoduše nikdy neomrzí.

Atlantis
05.04.2018 4 z 5

Tyto Garfieldovy příběhy jsem kdysi četl v černobílém originále a musím říct, že barva jim dodává příjemné oživení a osvěžení. Jde o zhruba sedmdesátá léta, takže vtipy jsou na dnešní dobu takové jednodušší, prostší a relativně často jsou na jedno brdo. Ale i tak stále zábavné.
Hvězdu strhávám zejména za český překlad a počešťovávání názvů. Když vám Garfield vypráví o Olomouci, tak to prostě vytrhává ze začtení.

Kniha Garfield se vybarvuje v seznamech