Geiger přehled
Gustaf Skördeman
Sara Nowaková série
1. díl
Zazvoní pevná linka a Agneta na druhom konci začuje jediné slovo: Geiger. Pochopí, že musí okamžite konať. Zo zásuvky nočného stolíka vytiahne ukrytú zbraň, podíde k manželovi a priloží mu hlaveň k spánku. Na tento okamih čakala celé desaťročia. Potiahne spúšť a jediné, čo po nej v dome nakoniec ostane, sú mŕtvy muž, kľúče a peňaženka. Sara Nowakowa pracuje v oddelení, ktoré vyšetruje prostitúciu a obchod s bielym mäsom. Prípad vraždy Stellana Bromana nepatrí do jej kompetencie, ale rodinu Bromanovcov pozná už od detstva, a tak sa na vlastnú päsť púšťa do pátrania po motívoch nezvyčajnej vraždy. Sara netuší, že záhadné slovo tvorí len jeden kúsok skladačky z oveľa zamotanejšieho a desivejšieho prípadu, otvoreného už päťdesiat rokov.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Geiger. Přihlašte se a napište ho.
Dlouho jsem se k této knize vracel a dlouho se do ní nemohl začíst. Pak jsem se docela nechal strhnout propleteným dějem, který se ale nakonec ukázal jako nesmyslně nereálně překombinovaný. Některé postavy se chovaly vyloženě nepochopitelně a propletení reálnou historií bylo dost přitažené za vlasy. Přesto se to dá číst a čtenáře to docela pobaví. Za mne přesně mezi ** a ***. Další knihu série si ale už určitě odpustím:-)
Asi jako ostatní jsem čekala po prvních stránkách něco víc. Začátek mě navnadil, politika zpočátku vcelku zapadala do kontextu příběhu, ke konci to už ale za mne bylo moc psané politiky. Propletenec pěkný , zvraty nechyběly.
Knižní novinky (45. týden)
07.11.2021
Knižní novinky (38. týden)
19.09.2021
Kniha Geiger v seznamech
Knihu: Geiger jsem si koupila v Levných knihách- zachraň knihu z Knihobotu za pouhých 39 kč. Děj knihy vypráví o rodině který začne zvonit telefon; který zvedne žena,. Jediné slovo druhého volajícího je Geiger poté hovor típne! Příběh je o sestrách; Ignetě; Sáře a Anně. A Hl. mladé policistce Sáře když se dozví že její otec byl zabit doma v křesle? Poté se Sára dozví že její otec byl špion aj. Zatím nevím jak tenhle příběh skončí jsem zatím v půlce knihy. Ze začátku mi čtení přišlo zdlouhavé samé politikaření aj. Tuto knihu jsem dnes dočetla.! A moc se mi líbila ! Knihu můžu doporučit všem co rádi čtou thrillery o špionáži aj.