Gejša se smaragdovýma očima přehled

Gejša se smaragdovýma očima
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41466/bmid_gejsa-se-smaragdovyma-ocima-aPK-41466.jpg 3 47 47

Mladičká Kathlene se ocitne ve vážném ohrožení, protože její otec je obviněn v souvislosti se smrtí japonského prince. Má-li nevinná dívka přežít, musí okamžitě zmizet beze stopy. Jedinou nadějí je ukrýt se ve škole pro budoucí gejši. Tam se Kathlene pod černou parukou učí umění dokonalé slasti. Její výjimečná krása však vzbudí nechtěnou pozornost...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Alpress

Blonde geisha, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gejša se smaragdovýma očima. Přihlašte se a napište ho.

cukrovka
20.08.2022 3 z 5

Docela čtivá erotická oddechovka. Námět by byl zajímavý, ale s tradicemi japonských gejš nemá vůbec nic společného.

ZoeChaya
24.06.2019 1 z 5

Golden to není a nebude ani náhodou... Nicméně když jsem po prvotním šoku četla dál, tak jsem se smála a smála a smála, protože to je nefalšovaná růžová knihovna a knižní názvy pohlavních orgánů mě rozesmívají ještě teďka.

Princezna22
08.07.2017 3 z 5

Mě se knížka poměrně líbila. I přes to,že zde každý píše jaký to bylo strašný erotický a podobně. Je to prostě druh erotické literatury,nehledejte v tom nějaký příběh romantický.. To si raději přečtěte Gejsu jinou.. Tohle je prostě zase s jiného soudku. Kniha se četla poměrně snadno,erotika je tam skoro na každé stránce ale mě to nevadilo. Děsně jsem se zasmála u scény s přirovnání houby.. Přišlo mi to děsně vtipné.. pokud máte rádi erotiku tak tento příběh doporučuji. Jen mě trošku zaráží ten věk.. 15 let no nevím.. Na tu dobu poměrně dost zkažené děvče :-) a boha jeho vždyť je to jen kniha... Mám Gejsi ráda a tu jejich kulturu, sice takhle kniha je dost uráží ale věřte mi nebo ne mě se to poměrně líbilo.

Kniha Gejša se smaragdovýma očima v seznamech

Japonsko 19. století gejša erotické romány americké romány

Autorovy knížky