Get the Louk: # je to na tobě přehled
Lucie Dejmková
Tohle není tutoriál! Žádné návody, instrukce či hotová řešení. Líčení nemá pevně daná pravidla, tak se nebojte vyzkoušet zdánlivě nemožné! Tohle je knížka pro holky, dívky, ženy, maminky a klidně i babičky. Lucie Dejmková, známá také jako Lou, autorka neuvěřitelně kreativního blogu Get the Louk, který si právem zaslouží titul „beauty blog roku“, v knize neradí, čím při líčení začít a jak postupovat, ale podpoří vás v hledání svobody a inspirace.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Get the Louk: # je to na tobě. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je fajn. Ze začátku jsem čekala, že se dozvím i něco nového, jiného, než zaznělo v Lucčiných videích, ale nestalo se tak. I tak jsem ráda, že knížku mám, protože Lou a její videa mám ráda.
Udělila jsem pět hvězd, protože jsem toho názoru, že pokud si chce někdo, kdo se moc nelíčí anebo s líčením začíná, udělat jasno v tom, čím se líčit a jaké jsou možnosti, tak je tohle super. Nehodlám se titulovat na mistra řemesla, ale do kategorie začínající se neřadím a úplně nevidím, že by mě osobně tahle kniha něco dala. Tím neříkám, že není na škodu si oprášit základy. Nicméně se mi i tak kniha líbila, ale těším se, pokud vyjde něco pro pokročilejší.
Knižní novinky (12. - 23.6.)
12.06.2017
Kniha Get the Louk: # je to na tobě v seznamech
Měla jsem Lou vždycky ráda, tak jsem si její knihu pořídila, ale asi jsem měla trochu větší očkávání. Ale i tak se mi líbí a ráda si ji pročítám a inspiruju se v líčení do školy.