Gigolo přehled

Gigolo
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456953/bmid_gigolo-HGN-456953.jpg 3 39 39

Řekněme, že se jmenuje Dominik. Možná jste ho potkala v metru, ohlédla se za ním a chvíli nato jej nadobro pustila z hlavy. Dominik je gigolo. Zapomeňte ale na všechno, co si myslíte, že o mužských společnících víte. Odhoďte předsudky, snad trochu morálky a nahlédněte pod povrch jedné z nejtajuplnějších profesí, do které Dominik vnáší duchovní rozměr a nachází v ní své poslání. Strhující životní příběh, jenž vás unese na vlně autenticity, smyslné erotiky, vzrušení, spirituality a nastaví zrcadlo. Gigolo: Zpověď luxusního společníka je něco, čím chce být kniha Padesát odstínů šedi, až vyroste.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gigolo. Přihlašte se a napište ho.

JancaMia
11.02.2024 2 z 5

Další pohled do netradičního povolání. Místy působí až příliš sebestředně , ale to asi k tomuto povolání patří. Půjčeno z knihovny.

Mon.CouCou
16.06.2023 5 z 5

Naprosto rozumím, proč si lidé služby gigola objednávají. Motivy jsou různé. Ať už samota, zpestření erotických hrátek, ego... Gigolové mají svoji práci mnohem složitější, než opačné pohlaví a to je v této knize nádherně rozepsáno. Rozdávají lásku, sebe, musí umět naslouchat.
Ano-je to tak trošku "PR", ale jde o takovou formu, že jsem si mého GIGOLA nakonec užila. Závěrem se přiznám, že mě snad erotické scény z úhlu pohledu mužů začínají bavit více. Škoda jen, že je v našich končinách více ženských spisovatelů
Dominikovi přeji hodně štěstí v jeho tvorbě. Je super, když práce baví. Škoda jen, že jsem měla knihu v audioverzi, i když bravurně namluvenou. Respekt!

soupik2012
03.10.2022 3 z 5

Na světě jsou některá lidská povolání, ke kterým se blíž než přes stránky knížek přiblížit nedokáži. A jedním z nich je také povolání gigola. Z tohoto pohledu mě knížka rozhodně nezklamala, protože jsem dostala odpovědi na otázky, které jsem chtěla mít zodpovězené. Ale příliš mi nevyhovuje způsob jakým byla napsána. Opakovaně se přesvědčuji o tom, že není dobré když někdo o sobě sám píše, aniž tento úkol svěří skutečnému spisovateli. Těch nedostatků bývá poměrně dost a utrpěla tím také tato kniha. Především jak zde již zmiňují mnozí pode mnou, je z knihy cítit snaha vytvořit si vlastní PR. První polovina mě přesto hodně bavila a dokonce jsem chvilku zvažovala jestli si nezaslouží plný počet bodů. Ale druhá polovina to jsou jenom erotické povídky. Nic proti nim nemám, ale v této knize jsem o ně nestála a působí spíš rušivě. Chápu, že Dominik žije dvojím životem a tak nám mohl přiblížit pouze tu svojí profesní část, ale mě by daleko víc zajímalo, co bylo prvotním impulsem dát se na tuto dráhu. Takže nějaké ty historky z dospívání bych v této knize nejenom uvítala, ale jejich absenci považuji za vážný nedostatek. Audiokniha je velmi vydařená a velice procítěně jí načetl pan Filip Jančík.

Knižní novinky (47. týden)

15.11.2020

Kniha Gigolo v seznamech