Girl Online - Láska blogerská přehled
Zoe Sugg
![Girl Online - Láska blogerská Girl Online - Láska blogerská](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246245/mid_girl-online-laska-blogerska-246245.jpg?v=1429176461)
Girl Online série
1. díl >
Jej prvotina je príbehom dospievania a prvej veľkej lásky obyčajnej baby v súčasnom predigitalizovanom svete. Penny bloguje pod supertajným nickom GirlOnline o všetkom, čo ju trápi, o priateľstve, o chlapcoch, o škole, o svojej šialenej rodine, a dokonca aj o záchvatoch paniky. Keď sa Penny strápni na školskom predstavení a video zahltí Facebook aj YouTube, akoby zázrakom jej rodičia prijmú pracovnú ponuku, vďaka ktorej strávia Vianoce v ďalekom New Yorku. Tam stretáva pekného Noaha s gitarou prevesenou cez chrbát. Penny sa zrazu zamiluje až po uši a na svojom blogu zachytáva každý okamih strávený s „brooklynským chalanom". Lenže aj Noah pred ňou skrýva jedno tajomstvo. A keď sa to tajomstvo prevalí, ohrozí nielen Penninu anonymitu na blogu, ale aj jej najbližších priateľov.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Girl Online - Láska blogerská. Přihlašte se a napište ho.
![E.T.007 E.T.007](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/389023/m_e-t-007-RpH.jpg?v=1656357737)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Cukrová vata - na môj vkus až príliš sladké. Dalo sa to prečítať, ale do ďalších častí už určite nepôjdem.
![barcamilujecist barcamilujecist](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
(SPOILER) hezká oddychová knížka, všechno jako v pohádce, pak se to ale pokazí, úplně jsem cítila tu úzkost co Penny , naštěstí všechno dopadne dobře. Hned jdu kupovat druhý díl, zajímá mě co se bude dít v životě Penny dál.
Kniha Girl Online - Láska blogerská v seznamech
v Mé knihovně | 240x |
Vánoce první láska pro dívky blogy pro dospívající mládež (young adult) úzkostné poruchy rande s celebritouAutorovy další knížky
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2022 | ![]() |
2019 | ![]() |
(SPOILER) Roztomilý příběh o patnáctileté blogerce a jejím setkání s tajemným klukem v New Yorku. Knížka je určená cílové skupině patnáctiletých dívek, poměrnou část příběhu řeší hrdinka vztahy s kamarádkami, s kamarády, trapasy, zveřejnění fotek a videí... (pozor spoiler) Romantické setkání se starším slavným klukem bylo naivní, ale hezké a po vzoru jiných takových náctiletých příběhů na téma vztahů s celebritami. Ráda jsem si knížku přečetla a vrátila se na krátkou chvíli do světa problémů puberťáků (se štěstím jsem koupila "poslední" ebook ve výprodeji, takže jsem si tuhle deset starou knížku mohla číst ve své čtečce). I když příběh pokračuje dalšími dvěma díly, dál už číst nebudu, knížky jsou už vyprodané.