Sólo pre Girl Online přehled
Zoe Sugg
Girl Online série
< 3. díl
Tretí diel celosvetovo úspešnej trilógie Girl Online začína, keď je Penny single. Navzdory očakávaniam sa nevrátila k svojmu expriateľovi, rockerovi Noahovi Flynnovi. Vlastne by to nešlo, ani keby chcela - Noah predčasne ukončil turné a zmizol z povrchu zeme. Penny netuší, kam sa vyparil. Školský rok sa pomaly začína a ona nevie, čo ďalej. Megan ju pozve na návštevu na konzervatórium. Penny si tu nájde nových priateľov, a to, že môže pomáhať iným, je útechou aj pre ňu samu. Svojej novej kamarátke Posey radí, ako bojovať s trémou, a aj Elliot zúfalo potrebuje jej podporu. Do predstáv sa jej však čoskoro votrie niekto iný: očarujúci Škót Callum. Penny sa musí rozhodnúť, či sú davy na konzervatóriu pre ňu to pravé a či naozaj dokáže žiť bez Noaha, ktorý jej v srdci zanechal nezmazateľnú stopu...... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , Slovart (SK)Originální název:
Girl Online Going Solo, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sólo pre Girl Online. Přihlašte se a napište ho.
Girl Online patří mezi mé nejoblíbenější knižní trilogie. Knížka je spíše oddechovka, i když je v některých částech docela napínavá.
Je velice čtivá, má hezký příběh i obálku, většina postav mi byla sympatická.
Moc se mi všechny knížky série líbily.
Hodnotím 10/10
Rozhodně doporučuji!
Kniha Sólo pre Girl Online v seznamech
2015 | Girl Online |
2016 | Girl Online - Na turné |
2017 | Girl Online jde svou cestou |
2022 | Straky |
2019 | Pojďte slavit! |
Oddychová série to byla, je mi líto, že je to poslední díl série. Snad se k ní jednou zase vrátím