Glamour přehled
Louise Bagshawe (p)
Okouzlení a zklamání. Na exkluzivní škole v Kalifornii se setkávají rázná Sally z Texasu, upjatá Jane z Anglie a stydlivá krásná Helen z Jordánska. Každá je svým způsobem outsider a stanou se nerozlučnými kamarádkami. Přísahají, že jejich pouto se nikdy nerozpojí. O pár let později, už jako dospělé, společně založí síť exkluzivních obchodů Glamour, která zaznamená celosvětový úspěch. Rázem jsou známé, obdivované, vážené a spokojené. Jenže všechno není takové, jak to na první pohled vypadá. Glamour se ocitlo na pokraji zhroucení a mladé ženy se dostanou do nepříjemného sporu. Co se mezi nimi stalo? Obnoví Sally, Jane a Helen i přes všechny nepříjemnosti znovu své přátelství?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
Glamour, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Glamour. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem dostala k 15. narozeninám, dala jí do knihovny a zapomněla na ní. Teď jsem jí při stěhování objevila a s velkou euforií se do ní konečně pustila. Jo, moje 15leté já by z toho asi bylo nadšené. Všechno je zkrátka o správném načasování.
Příjemná kniha, která je napsána velice čtivě, to i díky krátkým kapitolám. Příběh se odehrává během několika let, a tak můžeme s dívkami prožívat jejich životy již od školních let. Moc mě bavila a doporučuji.
Kniha Glamour v seznamech
Oddychové čtení. Pro dnešní nelehkou dobu je to na odreagování vhodné.