Gól mého života přehled
Kendall Ryan
Teddy King vyniká v mnoha věcech. Hraje hokej – ano. Skóruje na ledě i mimo něj – rozhodně ano. Je až absurdně přitažlivý – to si tedy pište. Znám se s ním už roky. Než se z něj stal muž, z kterého si každá žena chce urvat kousek, byl mým spolužákem z vysoké, velmi zapáleným nejen do studia. Tajemství si však vždycky najdou cestu na světlo a o naší dávné společné noci (kterou jsme si rozhodně neměli natáčet na video) se brzy dozví široká veřejnost. Pokud tomu společně nezabráníme.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
Trying to Score
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gól mého života. Přihlašte se a napište ho.
Tak trochu zbytečná série bez jakékoliv přidané hodnoty. Příběh je tu opět jen tak zhruba načrtnut, abychom (my holky) dostaly nějakou rychlou dávku romantiky. Ono to na chvilku poslouží, ale nic to ve vás nezanechá a určitě nebudete mít potřebu se ke knize znova vracet.
A jen tak mimochodem - který drsný hokejista si nechá říkat Teddy?! To na mě působilo vyloženě asexuálně.
TK a Sara se znají od vysoké školy, kde se sblížili. Od té doby uplynulo spoustu let, teď jsou kamarádi, které pojí společná parta přátel. Až do doby, kdy někdo vyhrožuje, že zveřejní jejich intimní video, které na vysoké škole natočili.
Třetí díl, za mě je tato série taková oddychovka . Knížky jsou tenké, takže se nedá čekat nějaký složitý příběh, ale na mě jsou příběhy až moc přeslazené, nereálné v tom, že hlavní postavy se ani nepohádají :D, ale vše je vždy sluníčkové. Nejde se moc do hloubky - mě by třeba zajímalo, kdo teda vyhrožoval tím videem :D?
Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)
21.04.2024
Kniha Gól mého života v seznamech
2015 | Elegantní hřích |
2015 | Všechno, nebo nic |
2015 | Turbulence touhy |
2023 | Jediná šance |
2024 | Až do konce |
Pro mě čirá hrůza, naivní, hloupé, těžko uvěřitelné. Oba se strašně chtějí, protože spolu kdysi divoce sexovali, ale teď se oba chovají jak ňoumové a neumí si říct co jeden od druhého čeká. Navíc příběh který je svede znovu dohromady je přiblblý a v knize vůbec nedojde k jeho rozuzlení. Je to plytké, povrchní, škoda papíru.