Graciino tajemství přehled

Graciino tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445677/bmid_graciino-tajemstvi-QXh-445677.jpg 3 131 131

Jednoho dne se Jen zastaví čas. To když se její milovaná dcera Gracie stane obětí hrozné dopravní nehody. Na místě je prohlášena za mrtvou, ale náhlým zázrakem se zdravotníkům podaří ji oživit. Úlevě, kterou Jen přináší Graciino nečekané uzdravení, se ale vyrovnává vztek vůči Elle – řidičce auta a nové přítelkyni Jenina bývalého manžela. Jen jí nikdy nevěřila a teď se její nejhorší obavy potvrdily. Jenže potom začne Gracie vyprávět zvláštní příběhy o tom, co toho dne slyšela v autě a co prožila, když se ocitla blízko smrti. Je zřejmé, že se v Ellině minulosti ukrývá něco šokujícího… ale odhalení tajemství by mohlo zničit jejich životy. Napínavá a emocionální kniha, která vám vyrazí dech. Doporučujeme ji všem fanouškům Jodi Picoultové, Lisy Wingateové a Kerry Fisherové.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Kontrast

Gracie's Secret, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Graciino tajemství. Přihlašte se a napište ho.

simca9342
19.11.2024 5 z 5

Letošní léto jsem trávila čtením jak válečných knih, tak těch, co se mohou stát i v realitě.
Nevinně vyhlížející odpoledne se pro jednu rodinu změní na boj o život. Během chvíle nepozornosti stačí maká chvíle a malá Grace v nemocnici. Stačilo málo, aby jí byli nuceni odpojit od přístrojů.
Nějaká doba uběhla, holčička se naštěstí vyvíjí jako její vrstevníci, rodičům ale začne těžké období. Dcera mluví až moc, to co říká, je zvláštní. Mamince vypráví do detailů co dělali při jejím převozu, mluví o nějaké paní, která se nevěnovala řízení a nadávala. Postupně se začíná rozplétat skoro detektivní příběh.

Deia
21.07.2024 2 z 5

Táto e-kniha bola tiež kedysi k dispozícii zdarma a jej popis vyzeral celkom zaujímavo, tak som si povedala, prečo nie. Trvalo to síce pár rokov, kým som sa k nej dostala, ale lepšie neskoro ako nikdy. Aj keď v tomto prípade by asi ani nikdy nevadilo. Jennifer je od prvej strany príšerne nesympatická postava a každou stranou sa to len zhoršuje. Navyše je väčšina knihy rozprávaná z jej pohľadu - resp. je to akési rozprávanie smerované k jej dcére, čo väčšinou tiež vyznievalo zvláštne, hlavne keď popisovala aj nejaké intímnosti s mužmi. Ináč mi to celé prišlo ako akási óda na Grace, samé zlatíčko, objímanie, milujem ťa... Neviem, ja deti nemám, ale nemyslím si, že takáto doslova posadnutosť vlastným dieťaťom je normálna. Navyše nezvládnuť ani deň bez nej, keď išla napríklad k otcovi... Taktiež Jennifer pchala nos do vecí, do ktorých jej nič nebolo. Celkovo to bola dosť zatrpknutá žena, ktorá chcela ešte aj zničiť život svojmu bývalému, o jej nepodloženom nepriateľstve k Elle ani nehovoriac. Ešte tam bola postava Matta, detského lekára, ktorý Jennifer podporoval, tam sa zas dalo dosť ľahko odhadnúť, kam táto linka smeruje. Úprimne som sa nevedela dočkať, kedy knihu dočítam. Ale na druhú stranu sa čítala relatívne rýchlo a trošičku to vylepšil mierne napínavý koniec.

Madelisi
04.07.2024 3 z 5

Špatně se nečte. Ale přiznám, že jsem se cítila trochu těžkopádně a část pasáží přelétla. Nicméně musím pochválit první stránku, ta mě do knihy skutečně vytáhla.
Thrillerová část se mi moc líbila. Ta by byla zajímavá sama o sobě.

Jen jsem doufala, že se dočkáme přirozeného vysvětlení nadpřirozena. Ale bohužel.

Knižní novinky (46. týden)

08.11.2020

Kniha Graciino tajemství v seznamech