Přitažlivost 3 přehled
Maki Murakami
Gravitation série
Netrpělivě očekávaný 3. díl oblíbené shounen-ai mangy Gravitation. Když se Šuiči dozví o Jukiho snoubence, začne šílet. Ztropí dokonce scénu na svém debutovém koncertu a jen díky zjevení jeho idolu, Rjuičiho Sakumy, nedojde k šokujícímu odhalení. Juki se začíná Šuičimu otevírat a dokonce ho u sebe nechá týden bydlet. Bad Luck pokračují ve své cestě za slávou, a když přichází nabídka na vystoupení v televizi, berou ji všemi deseti. Co na tom, že jde jen o vědomostní soutěž? Na scéně se však opět objevují jejich rivalové ASK a nabízí se otázka: jak dlouho ještě bude stát štěstí při skupině se smůlou v názvu?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přitažlivost 3. Přihlašte se a napište ho.
Knihu "Gravitation: Přitažlivost 3" si přečtete ve chvíli, kdy máte chuť na něco, co je jednoduché, není to příliš komplikované na pochopení, má to pořádné tempo a pořád se něco děje, anebo jsou zde alespoň vtipy, kterým se zasmějete. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/04/887-gravitation-pritazlivost-3-55.html
Kniha Přitažlivost 3 v seznamech
2009 | Přitažlivost 1 |
2009 | Přitažlivost 3 |
2009 | Přitažlivost 2 |
2010 | Přitažlivost 6 |
2010 | Přitažlivost 5 |
Je mi čím dál víc příjemnější a milejší číst autorčiny drobnopisné "confession comments" ze zákulisí tvorby Gravitation. Připadá mi bližší a lidštější - ona i její komiksová série.