Zelená krev 1 přehled

Zelená krev 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433310/bmid_zelena-krev-1-TSp-433310.jpg 4 84 84

Green Blood série

1. díl >

New York poloviny 19. století. Ve čtvrti Five Points, kde spolu gangy bojují o nadvládu, vyrostli dva muži. Jeden z nich je zabijákem v gangu, druhý je mladík, který gangy nesnáší. Zde v místě, které bylo ve své době známé jako nejhorší slum světa, začíná jejich napínavý příběh.

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Crew

Green Blood 1, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelená krev 1. Přihlašte se a napište ho.

verunka7498
15.06.2024 2 z 5

Graficky krásně zpracovaný a originální téma. Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla na to jak se Manga čte.

toimax
17.09.2023 5 z 5

Tak to bylo něco, atmosféra která by se dala krájet, skvělá kresba, zajímavý příběh z prostředí gangů a především hlavní hrdina Reaper který mě prostě baví. Green Blood je fakt super manga a budu v ní pokračovat dal, zatím je to za pět hvězd.

Atlantis
28.11.2022 3 z 5

Zelená krev je z mého pohledu plná nedotažeností. Kresba je úžasná, ale občas nepřehledná a nějak nechápu ty "nitky" přes některé panely. Příběh má zajímavý potenciál, ale zatím je to celkem tuctovka. A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. Další díl zkusím, ale že bych jej vyhledával se zadrženým dechem, to opravdu ne.

Kniha Zelená krev 1 v seznamech

Masasumi Kakizaki