Grilování - Základy správného grilování přehled
Roger Kimpel
Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. - přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize - přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování - systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí - jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) - množství barevných fotografií - věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grilování - Základy správného grilování. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Grilování - Základy správného grilování v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
grily, grilováníAutorovy další knížky
2008 | Lexikon grilování |
2012 | Grilování - Základy správného grilování |