GTD - Umenie byť produktívny bez stresu přehled

GTD - Umenie byť produktívny bez stresu
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/27916/gtd-umenie-byt-produktivny-bez-stresu-27916.jpg 4 99 99

Najúspešnejšia súčasná kniha o time managemente a organizovaní osobného i pracovného života, z ktorej sa vo svete predalo viac ako 600 000 výtlačkov, ponúka ucelený systém na zvýšenie produktivity pri akejkoľvek činnosti. Metóda GTD, ktorá zmenila životy tisícov ľudí na celom svete, poskytuje nástroje na dosahovanie cieľov v zamestnaní i v živote s minimálnym množstvom stresu a zároveň s maximálnou flexibilitou a efektívnosťou. David Allen už viac než 20 rokov pôsobí ako konzultant pre oblasť managementu a produktivity práce. Vo svojej knihe čitateľom ponúka overené stratégie organizovania si času a práce, ktoré vyvinul počas svojho pôsobenia v úlohe konzultanta pre firmy a organizácie ako je Svetová banka, Microsoft, Ford Foundation či U.S. Navy.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eastone Books
Originální název:

Getting Things Done: The Art of Stress-free productivity , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize GTD - Umenie byť produktívny bez stresu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Forest66
21.06.2022 2 z 5

Bylo tam pár zajímavých myšlenek, ale většinu času se autor věnoval konstatování zjevného, opakování se a protiřečení. Taky tam bylo pár vyloženě nesmyslů, ale těch nebylo moc. Jako největší přínos pro time-management považuji, že jsem poslouchal audioknihu, místo abych to četl :)

svarnyp
28.03.2021 4 z 5

Celkem srozumitelně bude čtení této knihy v dnešní době místy minimálně nezvyklé kvůli tomu, že původně vznikla v době před elektronické, avšak emaily i další pořadače jsou již uvedeny a hlavně, základní principy GTD jsou ve své podstatě nezávislé na přesné implementaci. Myslím, že by místo neuškodilo knize zkrácení, avšak mnoho textu je věnováno jasným příkladům nebo možnostem, jak systém upravit pro sebe a to jen pomůže tomu dostat GTD do praxe. I když systém organizace práce, který používám se v některých ohledech od GTD liší, mnoho nápadů z původního GTD vychází a GTD s jeho sběrným seznamem a pravidelnými kontrolami zapsaných úkolů je jádrem mnoha metodik dodnes. Co by mi chybělo je nějaký jasný pár bodový plán na implementaci, který by byl někde uveden třebas na konci knihy s tím, že by člověk nemusel číst příklady dokud by je nepotřeboval.


Zrzan
09.03.2019 5 z 5

Báječná kniha, která mi neuvěřitelně pomohla s organizováním “věcí”. Dala mi návod, jak si vyčistit hlavu a nenosit v ní každou hloupost. S knihou pracuji již přes rok a stále v ní nacházím nové tipy. Opravdu velmi přínosná a vhodná pro všechny ty, kteří si rádi zapisují nápady a povinnosti do různých seznamů. Tohle Vám otevře oči a budete to dělat opravdu efektivně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha GTD - Umenie byť produktívny bez stresu v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených141x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených12x
v Knihotéce99x
v Chystám se číst115x
v Chci si koupit39x