Gump: Sme dvojka přehled

Gump: Sme dvojka
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532329/bmid_gump-sme-dvojka-65cf69a638ab7.jpg 4 198 198

Gump série

< 2. díl

Nová Gumpova cesta sa začína presne tam, kde sa tá predchádzajúca skončila. S milovaným Béďom Kozím Bobkom prejdú príbehom, ktorý mali dávno vpísaný vo hviezdach. Knižka pre všetkých, ktorí dokážu čítať zo psích očí, ale aj pre tých, ktorí to zatiaľ nevedia alebo neveria, že je to možné.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gump: Sme dvojka. Přihlašte se a napište ho.

Nikusha
13.01.2025 2.5 z 5

Kdybych hodnotila četbu jako takovou, tak nic moc. Ale reálná činnost těch lidí je samozřejmě úžasná.

georginaa
22.12.2024 5 z 5

Před nedávnem mi psí společnice umřela a i když to byla labradorka, než v této knize, nic se nevyrovná té psí duši, která je láskyplná za každých situací.
Někdy člověk nerozumí té psí řeči, ale oni jen chtějí někoho milovat a být milováni. Dojemný příběh a perfektně napsané i zfilmované.

Crazyberuska
27.11.2024 4 z 5

Nejdříve jsem viděla film, až poté jsem četla knihu. Jednoduše a čtivě napsáno a úplně slyším Bolka Polívku. Po přečtení knih o Gumpovi mám chuť zajít do útulku a nějakého psíka si vzít.

Žebříček nejprodávanějších knih (18. týden)

09.05.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (17. týden)

03.05.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (16. týden)

25.04.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Gump: Sme dvojka v seznamech

v Mé knihovně142x