Hádanka prázdninového domu přehled
Enid Blyton
Nick a Katie odjíždějí do Prázdninového domu, aby se zotavili po dlouhé nemoci. Setkají se tu se zvláštními postavami, jako je všetečná Clare nebo mrzutý a zamlklý Gareth. V okolí je spousta zajímavých věcí, například stará opuštěná zřícenina na útesu, v které se v noci svítí. A co teprve, když Nick a Katie objeví podzemní chodbu, která vede přímo do sklepení opuštěné zříceniny! Ale Nick a Katie nejsou jediní, kdo o chodbě ví, a starý dům skrývá ještě další tajemství...... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2001 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The Riddle of the Holiday House, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hádanka prázdninového domu. Přihlašte se a napište ho.
A je tady další série od Enid Blytonové. Nevím už, co napsat, mohu jen chválit a doporučovat.
Nanejvýš uspokojivé.
Vůbec první dobrodružství slavné a nebojacné party , která brzy najde k řešení nový případ! Velmi napínavé pokračování série Hádanka z tvorby příliš slavné autorky knih a sérii pro děti, která už není dlouho mezi námi
355 knižních tipů na téma prázdnin
04.07.2022
Kniha Hádanka prázdninového domu v seznamech
dětská dobrodružství detektivky pro děti
1992 | Pětka na ostrově pokladů |
1996 | Pětka v pasti |
2003 | Vzhůru na kouzelný strom |
1993 | Podařená dvojčata |
1997 | Pětka na Ďáblových skalách |
Ze začátku se mi kniha docela líbila. Myslela jsem si, že to bude záležitost detektivní práce čtenáře, takže zklamání.