Hádka přehled
Petra Nachtmanová
Milostný thriller. Petr s Anitou se vzdali myšlenek na rozvod, aby zkusili začít znovu. Užívají si romantický pobyt v luxusním hotelu, ale v noci se nevyhnou ostrému slovnímu střetu. Petr vyhodí manželku na chodbu úplně nahou. Ve stejnou dobu se zde objeví neodolatelně vypadající zachránce Nikolas, který ji pozve k sobě na pokoj. Petr už svou ženu v hotelu nenajde... Za pár hodin po policejním zásahu se u Petra objeví Juan. Rovněž se s manželkou před pěti lety ošklivě pohádali, poté zmizela beze stopy. Petr se od něho dozvídá informace, které se mu už za dlouhé roky podařilo zjistit o únosci. Najde Anitu dřív, než dojde k nejhoršímu?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hádka. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo pro mne velké zklamání. Dle anotace to znělo super, ale vůbec mi nesedlo zpracování. Přišlo mi to takové na honem splácnuté a chaotické. Možná kdyby kniha měla více stránek, kde by to bylo více rozepsané, tak by celkový příběh vyzněl jinak. Na druhou stranu ale zase bylo fajn, že kniha je slabší a rychle sfouknutá, takže jsem se s ní netrápila dlouho. Abych jí úplně nekřivdila. Kniha je jednohubka někam na dovolenou a děj svižně i tak utíkal. Bohužel zítra si už nebudu pamatovat, o čem to vlastně bylo.
Hádka je nenáročný thriller, který přečtete za tři hodiny.
Do knihy jsem se začetla hned na začátku a děj neměl žádná hluchá místa. Neustále se něco dělo a nestíhala jsem se nudit.
V knize mi akorát chyběl větší popis postav. Postavy poznáme jenom povrchově, a kvůli tomu jsem se nedokázala do žádné z nich vžít a nepřirostly mi k srdci. Paradoxně mě nejvíce zaujal Nikolas.
Kdyby kniha měla o sto stránek více, vůbec bych se nezlobila. Takhle jsem příběhem prosvištěla, aniž by ve mně zanechal nějaký hlubší dojem. A přitom si myslím, že kdyby se více popsali nějaké scény a mysl hlavních hrdinů, byl by to dobrý psychologický thriller. Takhle na mě kniha působila plytce.
Knihu bych doporučila těm, kteří hledají nějaký oddechový thriller na jedno odpoledne/večer.
Knižní novinky (28. týden)
05.07.2020
Kniha Hádka v seznamech
2014 | Azurové nevěry |
2015 | Hodinová manželka Eva |
2011 | První noc bez lásky |
2016 | Vdaná potvora |
2016 | Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou |
Příběh se začátku jeví jako obyčejný, je o manželském páru, který se jede udobřit na dovolenou.
A tam se s obyčejné hádky ze žárlivostí rozjíždí dramatický a drsný příběh, který vás vtáhne daleko do minulosti. Vycházejí na povrch velké přetvářky, zákeřné lži, posedlost a pomsta z nešťastné lásky ,která se stává noční můrou.
Čekala jsem takovou slabou milostnou jednohubku a ono to bylo pekelné a trochu chaotické drama.