Hádka přehled

Hádka
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508275/bmid_hadka-lxT-508275.jpeg 4 73 73

Jednou večer dorazí patnáctiletá Olivia domů z párty, na kterou měla výslovně zakázáno jít, takže se s matkou Hannah pohádají. Hned na to Olivia pronese to, co každý rodič puberťáka už slyšel: „Nesnáším tě. Zkazila jsi mi život. Už s tebou nikdy nepromluvím.“ Už od malička nebylo s Olivií snadné vyjít, pravý opak její spokojené, nenáročné mladší sestry. Hannah si nejdříve myslí, že Oliviin výbuch je jen běžným zakončením hádky mezi rodičem a dítětem, ale ve skutečnosti se z něj stává začátek noční můry… Po jednom dni zarytého mlčení dospěje Hannah k tomu, že už toho pubertálního trucování bylo dost. Po dvou dnech se začne bát, že se děje něco mnohem vážnějšího. Když ani po týdnu Olivia nepromluví, je jasné, že skrývá nějaké temné tajemství – něco, co by mohlo jejich milovanou rodinu roztrhat na kusy…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

The Argument , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hádka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Janaves
10.04.2024 3 z 5

Příběh nebyl špatný, jen vleklý, poslední třetina měla lepší spád.

Acquenta
27.01.2024 3 z 5

Je to asi tak, jak píší ostatní. Začátek nic moc, pak náhlé rozuzlení. Do poslední chvíle jsem netušila, jak to opravdu je a obdivuji autorku, že klame čtenáře tak dokonale, že nemáte šanci uhodnout, kdo se chová špatně. Dobrá kniha.


Jittush
19.01.2024 3 z 5

Strhující? No nevím. Samozřejmě začátek je pomalý, chvílemi mi připadal až zmatený (pochopitelně aby autorka neprozradila co se děje). Do půlky knihy jsem vůbec nevěděla co od toho čekat, potom když se děj začal rozjíždět jsem si stále říkala ,,Cože?" a konec mě teda překvapil.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hádka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených103x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce102x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech1x