Láska na první ránu (limitovaná edice) přehled

Láska na první ránu (limitovaná edice)
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375634/mid_laska-na-prvni-ranu-limitovana-edic-IjG-375634.jpg 4 37 37

Harley Quinn Volume 3. série

< 3. díl >

Harley Quinn si toho nabrala vážně trochu moc. Pracuje jako psychiatrička, stará se o činžák plný chudých nájemníků a divokých domácích mazlíčků, zápasí ve Skate Clubu, snaží se zahájit nový milostný románek… a k tomu ještě plnit své předsevzetí a měnit svět k lepšímu. Nestíhá – a tak nastal čas rozšířit tým o schopné pomocníky! Jenže šíření Harleyiných životních hodnot cti, důvěry a neukázněnosti lze svěřit jen těm nejlepším z nejlepších. Přijímací pohovory budou ostře konkurenční… a krvavé! A to není vše! V tomto díle se Harley také vloupá do Arkhamova ústavu, aby osvobodila svou nejlepšejší kámošku Poison Ivy, bezhlavě se zamiluje do pohledného milionáře Bruce Wayna a oslaví svátky svým naprosto jedinečným způsobem!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Kiss Kiss Bang Stab, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na první ránu (limitovaná edice). Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

Luigi1
12.08.2024 5 z 5

Toto pokračování mě moc bavilo

fvalek
20.03.2023 3 z 5

No, tahle série o Harley je taková nemastná neslaná. Celé je to hrozně vybočené od hlavního universa, že vlastně příběh nemá žádnou hloubku, ani se v něm neděje nic skutečně důležitého. Jasně, je to sranda a odpočinkové čtení, někdy vtipně, ale hlavně je to úplně bezvýznamné a o ničem. Dokonce i zápletky, které se zdají být zásadnější, jsou nakonec příšerně bagatelizovány. Vloupání do Arkhamova ústavu je totální kravina, která si zahrává s halucinacemi, což příběh ještě víc odtrhuje od reality a smyslu. Pak se objeví pak vejce, což není moje zrovna oblíbená postava. Potom Vánoce, tak ty ani nepočítám, ale setkání s Batmanem a je to vlastně taky úplná ptákovina, přestože by člověk čekal aspoň malý maličký přesah. Harley je prostě uzavřená komický série sama pro sebe, bez jakéhokoliv přesahu.

No a když tuhle věc přijmeme a pochopíme, tak si to člověk zvládne užít a pobavit se, ale jak říkám, asi to nesedne úplně každému. Přesto v téhle Harleyně bublině probíhají nějaké zápletky, které jsou docela zajímavé. Vývoj vztahu s Masonem, šílené pracovní nasazení nebo vytvoření gangu Harleyek, který v podstatě pokračuje až do Rebirthu a dál. Přál bych si ale nějaké větší zapojení do velkých eventů nebo crossoverů... Vždyť i ten Joker je tu taková ubohá parodie na DC.


ArkAngel
31.07.2022 1 z 5

Postavy polovinu času tráví v halucinacích a představách, kdy menším plusem je ta kreslená geniálním Stjepanem Šjejicem. Harley tentokrát čelí inteligentnímu vejci, které je nejprve proti ní, dokud se vše nevysvětlí a na scénu dorazí také Batman, kterému dá šílenka konečně pusu. A s dětmi bych Harley fakt nenechal. Nic moc teda.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska na první ránu (limitovaná edice) v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce23x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x