Temná ozvena přehled

Temná ozvena
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404420/bmid_temna-ozvena-yQY-404420.jpg 4 518 518

Starý známy detektív Harry Bosch za vojny slúžil u takzvaných „tunelových potkanov“ – čistil tunely pod vietnamskými dedinami od partizánov. Keď narazí na prípad vraždy svojho spolubojovníka, rýchlo zistí, že sa temnoty z podzemia len tak nezbaví. Bude s ňou musieť bojovať v tuneloch pod svojím rodným mestom aj vo vlastnom živote.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Slovart (SK)

The Black Echo, 1992

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temná ozvena. Přihlašte se a napište ho.

Lamanai
dnes 4 z 5

Potřeboval jsem něco ze současného světa (ok, tohle jsou devadesátky, ale i tak) a na úrovni. Tohle se mi trefilo do nálady i přesto, že mám raději, když převažuje detektivka nad akcí nebo pletichařením úřadů a agentů. I když je ta knížka celkem tlustá, zhltl jsem ji v podobě audioknihy během několika dní. Martin Preiss mě baví. Jde o první díl série, takže jsem evidentně narazil na zlatou žílu, ze které brzy odkutám další díl zábavy.

1Cannis
11.01.2025 4 z 5

Začínám právě se sérií Harry Bosch, na doporučení. V jednu chvíli jsem měl chuť to odložit, právě když tam začalo bým moc politikaření ale nakonec jsem to dočetl. Místy až moc vykonstruované a vrchol všeho, musí se samozřejmě sblížit s jednou z podezřelých. Uvidím, jestli další díla budou stejné úrovně. Asi jsem od toho očekával víc, díky nadšení s jakým mi to bylo vylíčeno.

hnusák
08.11.2024 5 z 5

Bezvadně propracovaný kriminální příběh, dá se říci odvyprávěný do nejmenších podrobností. Kriminální práce par exellence.

Ocenění knihy (1)

1993 - Edgar Allan Poe Awards (Best First Novel)

Kniha Temná ozvena v seznamech

v Mé knihovně280x