Temné proudy přehled

Temné proudy
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/4965/bmid_harry-bosch-pripady-harryho-boscha-temne-proudy.jpg 5 177 177

Harry Bosch dál vede život svérázného soukromého detektiva, když jeho klid naruší záhadný telefonát: má prošetřit sebevraždu veřejně známého policisty Terryho McCaleba, která – jak se ukáže – byla ve skutečnosti vraždou. Také život agentky FBI Rachel Wallingové obrátí vzhůru nohama jediný telefonát. Volající jí oznamuje, že sériový vrah a její někdejší kolega Robert Backus se vrátil na scénu. Tak začíná snad nejděsivější a nejbrilantnější detektivní román, jaký kdy Michael Connelly napsal. Cesty Harryho a Rachel se nakonec proplétají a nastává zběsilá honba za nejgeniálnějším vrahem v dějinách Los Angeles – za mužem, jenž zná veškeré vyšetřovací a profilovací metody, neboť mnohé z nich kdysi pomáhal vytvořit. Harry Bosch se v obrovském tempu přesouvá mezi nehostinnou nevadskou pouští obsahující hrůzné pohřebiště Backusových obětí, třpytivými ulicemi Las Vegas, jež se opět stává hlavním městem zločinu, a temnými zákoutí Los Angeles – aby v závěru dospěl k šokujícímu a dramatickému rozuzlení…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Domino

The Narrows, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné proudy. Přihlašte se a napište ho.

milena9798
18.10.2024 5 z 5

Jakože knižní série Jack McEvoy a jeho první díl Básník smrti se prolíná se sérií Harry Bosch? No, přišlo mně při čtení tohoto 10. dílu, že se odkazuje na něco, co jsem nečetla, nicméně to nebylo až tak na závadu při pochopení děje.
A Harry, jestli toto čteš, tak už se přestaň přehrabovat ve svém nitru a tu svou ženskou chyť a nepusť, miluj a opatruj

items
15.07.2024 4 z 5

Milujem atmosféru Boschových príbehov. Pochmúrne, inteligentné, napínavé.
Záver mi však prišiel trošičku lacný.
Škoda, že som predtým nečítal Básnika.

VendulaB
17.01.2024 5 z 5

Výborné pokračování série. H. B. je zde ve skvělé formě. Příběh je po krátkém rozjezdu napínavý a velmi čtivý. Tradiční výborná americká detektivka.

Kniha Temné proudy v seznamech