Harry Potter: Filmová kouzla přehled
Brian Sibley
Reprezentativní obrazová publikace rozzáří úžasem všechny milovníky Harryho Pottera. Představuje nejzajímavější postupy tvorby ze všech filmových dílů o slavném čarodějnickém učni. Ukázky filmařských postupů, přiblížení až odhalení úžasných tajů, kouzel a triků, které ohromují diváky v kinech. Rozsáhlé fotografické dokumenty z příprav a natáčení jednotlivých filmů, zajímavé obrazové srovnání vývoje představitelů hlavních rolí od dětství až po aktuální současnost, osobní vyznání představitelů hlavních postav a tvůrců. Předvedení nejzajímavějších nápadů tvůrců od náčrtků po realizaci. Strhující proniknutí do tajů kouzel filmařského řemesla slavných režisérů, kteří byli také očarováni dílem J. K. Rowlingové.... celý text
Fantasy Obrazové publikace Umění
Vydáno: 2010 , Slovart (ČR)Originální název:
Harry Potter: Film Wizardry, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harry Potter: Filmová kouzla. Přihlašte se a napište ho.
Nádherně zpracovaná kniha o filmech ze světa Harryho Pottera. Kniha obsahuje plno zajímavých informací, fotek i papírových rekvizit z filmů.
Kniha Harry Potter: Filmová kouzla v seznamech
Harry Potter o natáčení filmu fantasy filmy
2010 | Harry Potter: Filmová kouzla |
2023 | Pád Númenoru |
1996 | Mapa Tolkienovy Středozemě |
2003 | Pán Prstenů: Oficiální filmový průvodce |
1998 | Tam a zase zpátky - Mapa k Hobitovi J. R. R. Tolkiena |
Ze začátku jsem měla lehce problém se do knížky začíst, protože mi chvílemi úplně nesedělo jakým stylem je knížka napsaná, ale pak jsem se začetla a ke konci už žádné problémy nebyly a stránky mi jen ubíhaly pod rukama.
Knížka je plná zajímavých informací z natáčení všech filmů o Harrym Potterovi. Skvělou atmosféru knížky vylepšuje dokonalé grafické zpracování, kde nechybí i zajímavé přílohy, jako je např. dopis z Bradavic.
Za mě je to určitě zajímavá knížka, kterou můžu doporučit všem milovníkům Harryho Pottera (hlavně těm co se jim líbí filmy). Hvězdičku odebírám jen kvůli mému problému se začíst.