S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje přehled

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503243/bmid_s-kouzelnickou-hulkou-magicke-dospi-0Pc-503243.jpg 5 1661 1661

Naprostá nezbytnost pro každého fanouška Harryho Pottera. S předmluvou filmové Hermiony – herečky Emmy Watsonové. Doplněno o dosud nezveřejněné fotky z natáčení filmů, které změnily svět. Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Jen málokdo může tvrdit, že vystudoval tu nejprestižnější kouzelnickou školu světa v Bradavicích. Herec Tom Felton si touto zkušenosti prošel, byť patřil do té nejméně populární a nejobávanější zmijozelské koleje. - Kdo z filmového obsazení Tomovi nejvíce přirostl k srdci? - Jak to ve skutečnosti bylo s Tomovým románkem s filmovou Hermionou Emmou Watsonovou? - A co dokázalo doběla rozčílit obávaného profesora Snapea? Varování! Tato kniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , Práh

Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje. Přihlašte se a napište ho.

Roscata
07.12.2024 5 z 5

Moc přijemné čtení. Sledovat zákulisí natáčení jedné z mých oblíbených filmových sérií a ještě očima někoho jako je Tom, je vážně zážitek. A nejen zakulisí, ale i samotný Tomův život, to jak se musel vyrovnávat s jiným životem než jeho vrstevníci a se slávou v tak mladém věku. Líbí se mi jeho upřímnost a sebereflexe, i jeho styl vyprávění a laskavost a láska s jakou mluvil o svých kolezích z natáčení. Moc jsem si to užila.

bigcomet
06.12.2024 audiokniha 5 z 5

(SPOILER) Poslouchala jsem jako audioknihu a jednoznačně doporučuji. Knihu načetl Radek Škvor, který i Toma daboval v Harry Potterovi a knize to jednoznačně pomohlo. Celá kniha je skvělá, celý životní příběh Drama je neuvěřitelný. I v tomto případě ho dohnalo to, že od dětství hrál a nakonec podlehl démonu jménem alkohol. Každopádně dokázal se z toho poučit.
Mohu jen doporučit k přečtení, člověk si uvědomí, že role ve filmu je většinou úplně pravý opak skutečného člověka.

Anor505
01.12.2024 5 z 5

Žádný opravdový životopis jsem zatím nečetla, takže si nejsem jistá, jestli je tahle kniha životopis v pravém slova smyslu. To ať posoudí jiní.
Za mě je Tom Felton sympaťák s velkou mírou sebereflexe a s výborným smyslem pro humor. Při čtení jsem měla pocit, že sedím s kamarádem u dobré kávy a vyprávíme si historky z natáčení a ze života. A teď mám chuť na pořádný filmový HP maraton.

Čtenářská výzva 2023 v číslech

02.01.2024

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje v seznamech

v Přečtených2 190x