Harvardský psychedelický klub přehled
Don Lattin
Harvardský psychedelický klub Jak Timothy Leary, Ram Dass, Huston Smith a Andrew Weil změnili s LSD padesátá léta a nastartovali Novou Ameriku Jeden z nejznámějších amerických novinářů s humorem sobě vlastním odhaluje životní příběhy čtyř charizmatických vizionářů, kteří navždy změnili americkou kulturu – Timothy Learyho, Richarda Alperta (Ram Dasse), Hustona Smithe a Andrewa Weila. Jejich zkoumání rozšířeného vědomí položilo základy pro společenskou, duchovní, sexuální a psychologickou revoluci v polovině minulého století.... celý text
Literatura naučná Biografie a memoáry Historie
Vydáno: 2011 , PragmaOriginální název:
The Harvard Psychedelic Club, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Harvardský psychedelický klub. Přihlašte se a napište ho.
Biografická kniha o průkopnících výzkumu psychedelických látek a vlastně i květinových šedesátých let. Čtyři vědci, kteří změnili kulturu doby. Souvislosti z této knihy se táhnou až do dnešních dob, obzvlášť v dnešních dobách světové "psychedelické revoluce" je skvělé si připomenout slavná jména, která stála na divokém počátku.
Kniha Harvardský psychedelický klub v seznamech
Skvělá kniha. Informace které jsem nevěděl nebo nedokázal dát do souvislostí (Huston Smith, Andrew Weil a jeho role v rozpadu Harvardského psychedelického klubu...). Kudos autorovi a nakladatelství, doporučuji všem psychonautům.