Hasičské pohádky přehled

Hasičské pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309334/mid_hasicske-pohadky-PtD-309334.jpg 4 47 47

Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů. V těchto pohádkách mají kromě hasičů svoje místo taky vodníci, zvířátka a hasičská auta. Ti všichni dětem připomenou, že oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. A kdo má všechny neplechy s ohněm na svědomí? Dejte si pozor na čerty a na skřítka Ohnivce. Veselé počtení!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hasičské pohádky. Přihlašte se a napište ho.

Turmee
06.12.2024 3.5 z 5

Několik příběhů napasovaných na hasičskou tématiku. Někdy přirozeně, někdy dost na sílu.
Ilustrace nic moc, ale dětem stačily. Kapitoly přiměřeně dlouhé, s nějakým poučením na konci. Hodně mě štval "Luciper". :D

Grana.Dina
10.09.2024 4 z 5

Synovi se líbí. Teď zrovna obdivuje tyto hrdiny, takže vítá každou knihu na toto téma. Jsou tam i pohádkové postavy, dobře se to čte, nechybí ponaučení a dobrý konec.

LunaL.
05.09.2024 3 z 5

Na jedno precteni dobre. Nektere pribehy byly zajimavejsi nez jine. Kdyby to nebylo o hasicich, asi bychom knihu s detmi ani nedocetli..

Kniha Hasičské pohádky v seznamech