Hate Mail přehled
Donna Marchetti
Naomi žije v Oklahomě, Luca je z Kalifornie. Navzájem se neznají. Dohromady je náhodně spojí až jeden školní projekt, kdy si Naomi z klobouku vytáhne Lucovo jméno a adresu. A tak jsou z nich od páté třídy kamarádi na dopisování. No, vlastně spíš úhlavní rivalové, kteří svádějí bitvu plnou urážek a slovních přestřelek… Jenže to, co začalo jako legrační řetězec dopisů plných nenávisti, se pomalu rozvíjí v dlouholeté přátelství na dálku. Až do dne, kdy dopisy najednou přestanou chodit. Luca se Naomi už několik let neozval. Od dopisu, který všechno změnil, uběhly dva roky. Ale pak se na jejím stole v kanceláři místní televizní stanice objeví jako blesk z čistého nebe dopis bez zpáteční adresy a Naomi je odhodlaná nedopustit, aby měl Luca poslední slovo. Musí ho vypátrat!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hate Mail. Přihlašte se a napište ho.
Od páté třídy se z nich stali přátelé na dopisování, které jim vydrželo i přes středí a vysokou školu. Ani jednou se nesetkali, ale on si ji vyhledal na sítích, takže věděl, jak vypadá, ona ale ne. Jenže když se seznámí s "Jakem", potřebuje vyřešit svůj vztah/nevztah s Lucou. Ale nic není takové, jaké se může zdát. A když to nakonec vyjde najevo, můžou o vše přijít.
Mě se knížka líbila, hezky se četla, nad jejich dopisy jsem se musela usmívat. Že ji v tom nechal takhle vykoupat, to jsem trošku nechápala, ale budiž...
Za mě určitě pěkné odpočinkové počteníčko.
Tak tohle bylo takové krásné pohlazení po duši. Milý příběh dvoj dětí a jejich dopisního přátelství, které trvalo do dospělosti a postupně se vyvíjelo. Kdo je kdo, zjistíte v knize poměrně snadno a hned. Ale vůbec to nekazí celkový příběh/dojem z knihy. Přišlo mi to jako velmi neotřelý příběh/ nápad na knihu. Pobavila jsem se, dojala jsem se. Za mě velké překvapení a 5*.
Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)
11.08.2024
Kniha Hate Mail v seznamech
dopisy láska dospívání romantika sousedské vztahy pro dospívající mládež (young adult) romance sousedé láska z dětství láska ke zvířatům
Na tuto knihu jsem zapomněla. V létě jsem ji založila jinými knihami a před týdnem jsem ji překvapivě objevila. Musím říct, že jsem z ní nadšená a dle mého je to nejlepší romantika za dlouhou dobu. Ona je opravdu vtipná. Je prezentována jako nejromantičtější komedie roku a je to pravda. Usmívala jsem se skoro pořád. Bavila mě a těšila jsem se z ní.