Rančer a bohatá dívka přehled

Rančer a bohatá dívka
https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90311/rancer-a-bohata-divka-90311.jpg 4 37 37

Hawk's Way Family série

Candy Baylorová se chce stůj co stůj naučit všechno o šlechtění a chovu koní. Učitelem z nejpovolanějších je nejlepší rančer v okolí, mužný Garth Whitelaw. Candy je přesvědčena, že ty doby, kdy do něj byla v sedmnácti zblázněná, jsou dávno pryč. Stará láska však nerezaví….

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

The Wrangler and the Rich Girl, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rančer a bohatá dívka. Přihlašte se a napište ho.

Kudík
15.08.2024 3 z 5

(SPOILER) Obdivuji hrdinky, jako je zde dvacetiletá Candy Baylorová (v předchozí části Liz Taylorová :) ), které narazí na někoho jako je Garth Whitelaw (min. 36), který je nejstarší ze sourozenců a současný majitel ranče Hawks Way, a které se nenechají jen tak odradit.
Před třemi lety dostala Candy od Gartha nepěknou lekci, která jí mohla od mužů doživotně odradit, avšak díky jejímu otci se jí dostane šance se přiučit u nejlepšího chovatele koní, což je právě Garth. Děj se částečně prolíná s předchozí částí a pár událostí objasní i z druhé strany.
Candy se sice dostává Garthovi pod kůži, ale on přesto trvá na tom, že ženy jsou nevěrné plémě a žije s "památkou" na své rodiče. Nelíbilo se mi jeho chování před třemi lety a následně ani co chtěl provést po odhalení, jak byla počata jeho sestra, ale přesto je to čtivé a míšenec Charlie (jedno zda-li jednonohý nebo jednokoňový :) ), mě baví díl od dílu více.

narisa
14.07.2021 5 z 5

Čtvrtý díl o Garthovi a Candy je můj nejoblíbenější (spolu s sedmým dílem o jejich dceři Caellen a Samovi). Garth je prostě mému srdci nejbližší. Opravdu těžce nesl to, co provedla jeho matka, ale nakonec věnoval Candy důvěru. Candy ho prostě udolala. Vřele doporučuji. Super je, že dva synové a dcera tohoto páru se objevují jako hlavní hrdinové v šestém, sedmém a osmém díle.
Jinak souhlasím s havrmoni, že poněkud překladatelsky nezvládli odpovědní lidé jména hlavních aktérů celé série - často dochází k přejmenování a to nesmyslně.

jinbr
14.04.2020 4 z 5

Klasika

Kniha Rančer a bohatá dívka v seznamech