Headhunters: Lovci mozgov přehled

Headhunters: Lovci mozgov
https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87849/bmid_headhunters-lovci-mozgov-Cfn-87849.jpg 4 3100 3100

Strhujúci thriller od jedného z najlepších autorov kriminálnych románov súčasnosti. Roger Brown pokladá sám seba za najlepšieho headhuntera – lovca mozgov, čo je označenie pre človeka, ktorý dokáže získať pre firmy vysokokvalifikovaných pracovníkov. Miláčik žien Clas Greve je dokonalý kandidát na akýkoľvek manažérsky post. Navyše, vlastní nesmierne vzácny obraz od Rubensa, na ktorý si Brown ostrí zuby. Ak by získal obraz, podarilo by sa mu tým vyriešiť všetky ekonomické problémy a manželka Diana, ktorá túži mať umeleckú galériu, by bola konečne spokojná... Každý chce niečo. A nikto to nedostane zadarmo. Musí ísť cez mŕtvoly. Lov sa môže začať!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Ikar (SK)

Hodejegerne, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Headhunters: Lovci mozgov. Přihlašte se a napište ho.

Daytripper
16.12.2024 4.5 z 5

Kdysi jsem viděl film, ale utkvěla mně v paměti jen scéna s latrínou. Nesbo nikdy nezklame, četlo se to samo. Vtipné, svižné, krátké. Jen konec trochu překombinovaný. Dobrý komentář uživatele Metla - taky mě překvapila jistá neschopnost norských vyšetřovatelů a jejich snadné nasednutí na lep.

Josi1
28.11.2024 2 z 5

Je to guľomet vo svete prakov.

katerina3633
20.11.2024 5 z 5

Super jednohubka od Nesba. S touto knihou se autor opětovně vrátil mezi mé nejoblíbenější autory. Musím říct, že jsem moc ráda, že jsem první přečetla knihu a až teprve potom jsem si pustila film, protože ve filmu nedokázali zpracovat ten mindfuck na konci.

Krásní lidé nepotřebují skořápku, nemusí se učit všechny ty obranné mechanismy, které si vytváříme my ostatní, abychom se chránili před odmítnutím a zklamáním.

Kniha Headhunters: Lovci mozgov v seznamech

v Přečtených4 885x