Heath Ledger - Ilustrovaná biografie přehled

Heath Ledger - Ilustrovaná biografie
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29188/heath-ledger-ilustrovana-biografie-29188.jpg 5 43 43

Když se objevila zpráva o Heathově tragické smrti, vyvolala ve světě showbyznysu šok. Za roli v trháku Zkrocená hora byl Ledger nominován na Oscara a zdálo se, že má před sebou hvězdou kariéru. Nikdo nemohl uvěřit, že tohle jasné světlo tak najednou pohaslo. Ledger byl pověstný svou oddaností práci. Byl to mladý muž, jehož ambice ho vedly, aby se vyhýbal hollywoodské škatulce krasavce, již mu chtěli přiřknout, ve prospěch rolí, které by mu pomohly naplnit potenciál jako herci. Tato kniha vypráví o tom, jak jej jeho cílevědomé odhodlání stát se nejlepším odvedlo z domovského Perthu v Západní Austrálii a přivedlo k životu mezinárodní celebrity. Sleduje jeho kariéru od okamžiku, kdy se poprvé objevil na scéně ve škole v deseti letech, až po mnohá vystoupení na červeném koberci při udělování cen BAFTA, Zlatého globu a Cen Akademie. Kniha, s fotografiemi od nejranějších let až po předčasnou smrt v osmadvaceti letech v lednu 2008, je poctou talentu Heatha Ledgera.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Metafora

A Tribute to Heath Ledger The Illustrated Biography, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Heath Ledger - Ilustrovaná biografie. Přihlašte se a napište ho.

Mrs.Depp
24.05.2022 3 z 5

Heath patří k mým nejoblíbenějším hercům už roky i přesto, že jsem s ním mnoho filmů neviděla. Prostě mě dostal svou osobností a stačil mi k tomu jediný film: Deset důvodů proč tě nenávidím.
Teď bych to ráda napravila a podívala se na ostatní filmy s Heathem, které jsem zatím ještě neviděla.
Odešel příliš brzy a je mi líto toho, kolik nám toho mohl ještě prostřednictvím svých filmů předat a už nepředá..Jeho smrt je ještě větší tragédií proto, že zde po sobě zanechal krásnou malou dcerku...život je někdy opravdu nefér a měli bychom si užívat každý den naplno, tak abychom jednou nemuseli litovat...věřím, že Heath by nemusel, i když zemřel mladý, jeho život byl naplněn spoustu smysluplných lidí a filmů a jsem ráda, že jsem díky této knize dostala možnost si o něm více přečíst, jen mě mrzí, že nebyla více zaměřena na Heatha jako osobnost...
Heath Ledger..gone too soon..miss you forever

LunaL.
04.04.2020 5 z 5

Kniha splnila mé očekávání. V deseti čtivých kapitolách popisuje jak dětství, život, tak práci Heathe. Hodně zajímavostí. Ocenila jsem, že ve zkratce popisuje i natočené filmy, takže se čtenář dozví i o těch, co jsou u nás neznámé. Hodně hezkýcg fotografiích jak z natáčení, filmů, tak ze života herce.

andrii24
01.08.2019

To svět ho hecoval a on z jeho lákavých nabídek hicoval. Neznaven. Od úsvitu po soumrak nezkrotný poutník korzoval. Divoký rytíř v něm náhle mečem sjel do tepající duše... duše jako číše, naplněné přes okraj.

Kniha Heath Ledger - Ilustrovaná biografie v seznamech