Velikost L: Znovu na scéně přehled
Meg Cabot
Heather Wellsová série
Bývalé popové hvězdičce Heather Wellsové, která nyní pracuje v New Yorku na neblaze proslulé „koleji smrti“, osud konečně ukazuje laskavější tvář. V novém vztahu je nebývale šťastná, zbavila se pár přebytečných kil a navíc jsou prázdniny. Idylka však netrvá dlouho: superstar Tania Traceová se ocitá v nebezpečí a najde útočiště právě u Heather na koleji. A tak se Heather, ačkoli ji nezvaná návštěva pranic netěší, opět ocitá ve víru událostí a zapojuje se do pátrání po člověku, který se na cestě za svým cílem nezastaví ani před vraždou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , BB artOriginální název:
Size 12 and Ready to Rock, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velikost L: Znovu na scéně. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha mi přišla zatím nejslabší.. a to nemluvím o počtu chyb.. to už jsem pak přehlížela. Nějak se mi nelíbil rockovej tábor, a jestliže to mělo být o (týdenním?) táboru, tak tam z toho tábora moc psáno nebylo.. dny utíkali ani nevím jak. Od začátku bylo jasný, kdo je vrah.. a celkově to bylo jiný. Možná bych řekla i odfláknutý. No, nic moc. Uvidíme, jaký bude poslední díl. :)
Trochu naivní oddechovka, ale celkem příjemně se čte. Pokud už jste od Meg Cabot něco četli, víte, do čeho jdete. Laťku drží stále stejně vysoko, jako u zbytku série.
Knižní novinky (3. - 10. 10.)
03.10.2013
Kniha Velikost L: Znovu na scéně v seznamech
2004 | Krajina plná stínů |
2012 | Mezi láskou a smrtí |
2001 | Princezniny deníky |
2004 | Andělé smrti |
2011 | Nenasytná |
Oblibena autorka,super kniha pul detektivka pul romantika,proste bezva.