Bouře a běsy (2017) | Databáze knih

Bouře a běsy přehled

Bouře a běsy
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344934/bmid_hellboy-12-boure-a-besy-K52-344934.jpg 4 73 73

Hellboy série

< 12. díl

V tomto příběhu, který započal již knihou Temnota vábí, dochází ke krvavému střetu sil dobra a zla. Hellboy se v zájmu přežití lidstva smíří s babou Jagou, aby se mohl utkat s Krvavou královnou.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum

Hellboy: The Storm and the Fury, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bouře a běsy. Přihlašte se a napište ho.

MichalMartinka
24.11.2024 5 z 5

Tak to jsem nečekal. Všechno jiného ano, ale toto ne. Inu i konec jednou může přijít. A tohle není výtka. To je obdiv spisovateli. Vzdávám hold. Bylo mi ctí stát po tvém boku Hellboy :)

Kopta
09.11.2023 3 z 5

Nečekané finále. Doslova, protože jsem to nevěděl. Jisté pokračování Divokého honu, které pro mě bylo neucelené a toto v tom lehce pokračuje. Už jen jakýsi dojezd dřívější Mignolovi jízdy, která někdy musela skončit. Ne úplně s pompou, ale i tak příjemně.

Hor89
26.02.2023 4 z 5

Závěrečný díl Hellboyovské série - kresba Duncana Fegreda je opět skvělá. Před tím něž jsem knihu začal číst, jsem měl trochu obavy jak se povede Miku Mignolovi závěr příběhu ukočírovat - ale povedlu se mu to velmi dobře - konec je promyšlený a jednotlivé dějové linky jsou důstojně ukončeny. Jedinou menší výtku mám k délce příběhu - mohl být o sešit delší.

Kniha Bouře a běsy v seznamech

v Mé knihovně51x