Podivná místa přehled

Podivná místa
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370998/bmid_podivna-mista-nP2-370998.jpg 4 115 115

Hellboy série

2. upravené vydání. Přestože se Hellboy v závěru minulé knihy Červ dobyvatel rozhodl opustit svůj rodný Úřad, paranormální jevy ho stále obklopují. V podstatě se tomu dvoumetrový rudý tvor s ocasem a upilovanými rohy těžko může divit. Při svém putování po Africe se Hellboy setkává se šamanem Mohlomim, který mu prozradí, že jeho životní pouť se ocitla na křižovatce a že ať si vybere kteroukoliv z cest, zavede ho na podivná místa.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Comics Centrum

Hellboy #06: Strange Places, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podivná místa. Přihlašte se a napište ho.

MichalMartinka
07.11.2024 3 z 5

Tak...a tentokrát v Africe. Byla to taká chuťovka, ale asi sem čekal víc. Afrika se moc nepovedla. První příběh byl dobrý, ale druhý...asi nejslabší ze všech přečtených příběhů. Epilog navnadil.

Hor89
17.02.2023 3 z 5

Šestý díl Hellboye se skládá ze dvou delších příběhů a epilogu. Kresba M. Mignoly je nádherná - jedna z jeho nejlepších prací. Úvodní příběh Třetí přání má originální a zábavnou zápletku - patří k mým nejoblíbenějším příběhům z Hellboy universa. Druhý příběh (Ostrov) je bohužel trochu nudnější a nepříliš originální - děj zachraňuje epilog který navnadí na další díly.

jan14s
29.06.2022 4 z 5

Tento díl je těžké hodnotit. Oba příběhy jsou hodně surrealistické a občas jsem měl problém se v ději orientovat. Souhlasím s ostatními, že první příběh je povedenější, přesto i Ostrov byl zajímavý. Kresba jako vždy úchvatná.

Kniha Podivná místa v seznamech