Mačka medzi holubmi přehled
Agatha Christie
Hercule Poirot série
Na prestížnej dievčenskej škole Meadowbank dôjde k záhadnej vražde neobľúbenej učiteľky telesnej výchovy. A keď vzápätí vrah udrie znovu, vystrašená študentka Julia Upjohnová požiada o pomoc Hercula Poirota. Odhalila totiž čosi znepokojujúce a obáva sa, že bez jeho pomoci príde o život. Slávny belgický detektív sa tak ocitne pred úlohou vyriešiť jeden z najťažších prípadov svojej dlhej a mimoriadne úspešnej kariéry.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2015 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Cat Among the Pigeons, 1959
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mačka medzi holubmi. Přihlašte se a napište ho.
Perfektní detektivka, od Agathy Christie nelze ani jinak očekávat. Super námět zařazený do elitní anglické školy , napětí až do úplného konce. Doporučuji přečíst.
Po zhlédnutí jednoho dokumentu o Aghatě Christie jsem zatoužila opět si od ní něco přečíst. Kniha Kočka mezi holuby se mi četla velice dobře a jsem ráda že jsem opět mohla číst o velmi oblíbeném belgickém detektivovi, který se sice objevuje asi v půlce knihy, ale nic nemění na tom že tento díl je opět super a autorka nezklamala. Tuto knihu jsem také viděla jako film s vynikajícím Davidem Suchetem a nezklamal mě a jak kniha tak i film byly fajn :D
Knižní novinky (32. týden)
02.08.2020
Kniha Mačka medzi holubmi v seznamech
tajemství špionáž dívčí škola pátrající amatér
2017 | Deset malých černoušků |
2003 | Vražda v Orient-expresu |
2004 | Smrt na Nilu |
2001 | Záhada na zámku Styles |
2016 | Neočekávaný host |
Spokojenost. Zajímavé prostředí školy pro dívky z bohatých rodin s jejich typickými anglickými staropanenskými učitelkami. Akorát oblíbený Poirot vstupuje na scénu až skoro ke konci knihy.