Mačka medzi holubmi přehled

Mačka medzi holubmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244730/bmid_macka-medzi-holubmi-244730.jpg 4 588 588

Hercule Poirot série

Na prestížnej dievčenskej škole Meadowbank dôjde k záhadnej vražde neobľúbenej učiteľky telesnej výchovy. A keď vzápätí vrah udrie znovu, vystrašená študentka Julia Upjohnová požiada o pomoc Hercula Poirota. Odhalila totiž čosi znepokojujúce a obáva sa, že bez jeho pomoci príde o život. Slávny belgický detektív sa tak ocitne pred úlohou vyriešiť jeden z najťažších prípadov svojej dlhej a mimoriadne úspešnej kariéry.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Cat Among the Pigeons, 1959

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mačka medzi holubmi. Přihlašte se a napište ho.

misaC
včera 4 z 5

Spokojenost. Zajímavé prostředí školy pro dívky z bohatých rodin s jejich typickými anglickými staropanenskými učitelkami. Akorát oblíbený Poirot vstupuje na scénu až skoro ke konci knihy.

Anavi8912
29.10.2024 5 z 5

Perfektní detektivka, od Agathy Christie nelze ani jinak očekávat. Super námět zařazený do elitní anglické školy , napětí až do úplného konce. Doporučuji přečíst.

Anajkaa39
09.08.2024 4 z 5

Po zhlédnutí jednoho dokumentu o Aghatě Christie jsem zatoužila opět si od ní něco přečíst. Kniha Kočka mezi holuby se mi četla velice dobře a jsem ráda že jsem opět mohla číst o velmi oblíbeném belgickém detektivovi, který se sice objevuje asi v půlce knihy, ale nic nemění na tom že tento díl je opět super a autorka nezklamala. Tuto knihu jsem také viděla jako film s vynikajícím Davidem Suchetem a nezklamal mě a jak kniha tak i film byly fajn :D

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020

Kniha Mačka medzi holubmi v seznamech