Smrť pani McGintyovej (2009) | Databáze knih

Smrť pani McGintyovej přehled

Smrť pani McGintyovej
https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85100/smrt-pani-mcgintyovej-85100.jpg 4 664 664

Hercule Poirot série

V tiché malebné anglické vesničce,kdosi zabije uklízečku úderem do týla.Podezření padne na jajího podnájemníka Jamesa Bentleyho.inspektor Spence-ale má pochybnosti o jeho vině a požádá o pomoc Hercula Poirota při vyšetřování vraždy.

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Mrs McGinty's Dead, 1952

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrť pani McGintyovej. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
18.02.2025 4 z 5

Hercule Poirot svým známým a geniálním způsobem opět odhalí prohnaného vraha. Současně zachrání nevinného, který byl za vraždu odsouzen k smrti. Typická, poklidná detektivka s melancholickým nábojem.

Mi-šu-le
20.01.2025 4.5 z 5

Tak rozhodně je lepší film než kniha, některé postavy mi zde přišly skoro zbytečné. Neměla zde tolik prostoru skvělá Ariadna Oliverová, ale i tak jsem si knihu užila. Knihu doporučujeme k přečtení, ale film je top.

petrarka72
18.11.2024 3 z 5

Jeden z nejslabších případů Lady ACh vůbec. Monologická první část poutavosti moc nepomohla, vlastně mě případ začal zajímat až po druhé vraždě. Ovšem řešení jako vždy překvapivé. A úvaha o (ne)přitažlivosti vrahů příjemná.

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023

Kniha Smrť pani McGintyovej v seznamech