Smrt staré posluhovačky přehled

Smrt staré posluhovačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232/bmid_smrt-stare-posluhovacky-HDZ-232.jpeg 4 650 650

Hercule Poirot série

V Broadhinny, poklidné anglické venkovské obci, „žijí nóbl lidi,“ jak tvrdí paní poštmistrová Sweetimanová. Zaběhnutý řád sice naruší vražda staré posluhovačky, ovšem policie koná, jak má, a brzy dopadne a před soudem usvědčí pachatele. Tak je to v pořádku – anebo ne? Vrchní policejní inspektor Spence má své pochybnosti, a když se s nimi svěří slavnému detektivovi Hercule Poirotovi, který se nemůže smířit s nudným nicneděláním na zaslouženém odpočinku, rozčeří hladinu tradiční idyly pořádný uragán a z hlubin vypluje na povrch mnohé, co nikdo ani netušil.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Knižní klub

Mrs McGinty's Dead, 1952

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt staré posluhovačky. Přihlašte se a napište ho.

petrarka72
18.11.2024 3 z 5

Jeden z nejslabších případů Lady ACh vůbec. Monologická první část poutavosti moc nepomohla, vlastně mě případ začal zajímat až po druhé vraždě. Ovšem řešení jako vždy překvapivé. A úvaha o (ne)přitažlivosti vrahů příjemná.

Verrrunka
24.09.2024 2 z 5

Tenhle díl s Herculem nepovažuju až za tak zdařilý, opět se opakuje ten samý vzorce na okruh podezřelých, tentokrát mě ani ten motiv nijak extra nenadchl… Postavy mi dost splývaly. Samozřejmě to bylo velmi čtivé a svižné, ale brzy bude zapomenuto.

Hoblinka
08.09.2024 5 z 5

Velice čtivé. Ani náhodou jsem neodhalila, kdo je vrah.

Pasažér, Zmije a další knižní novinky (34. týden)

20.08.2023

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023

Kniha Smrt staré posluhovačky v seznamech

v Přečtených1 083x