Histologický atlas přehled
Jindřich Martínek , Zdeněk Vacek
Atlas představuje základní učební pomůcku pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách, pro studenty vysokých škol zdravotnických s Mgr. a Bc. studijním programem v oborech všeobecná sestra a porodní asistentka, studenty VOŠ zdravotnických s výukou předmětu histologie a histologická technika s teoretickou a praktickou částí. Publikace představuje komparativní základ normální mikroskopické struktury tkání a orgánů pro poznání chorobných změn v histologickém preparátu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Histologický atlas. Přihlašte se a napište ho.
Nepostradatelná pomůcka pro všechny, kteří mají praktika/zkoušku z histologii. Rozhodně doporučuju, preparáty jsou vyobrazeny značně kvalitně
Atlas je na praktikách z histologie naprosto nezbytný. Lehce pomůže studentovi se v preparátech orientovat.
Kniha Histologický atlas v seznamech
Hodně mi pomohla v začátcích histologie, student tam najde to, na co se má zaměřit, ale chyběla mi tam stavba celého preparátu pro ucelení znalostí, to je potřeba čerpat odjinud.