Ostrov túžby přehled

Ostrov túžby
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/125399/ostrov-tuzby-125399.jpg 4 150 150

Lady Clare už od svojich dvanástich rokov spravuje panstvo svojho otca, učenca a cestovateľa. Po jeho smrti sa stáva paňou ostrova, ktorého bohatstvo tvoria voňaviny, vyrábané podľa jej receptúr z kvetov a bylín pestovaných na ostrove. Keďže pri prevoze na trh sa jej vzácne výrobky stávali korisťou lúpežníkov, jej poručník rozhodol, že sa musí vydať, aby mal kto chrániť bohatstvo ostrova. Napriek túžbe po nezávislosti sa Clare podrobí jeho rozhodnutiu, ale verdikt, že sa má vydať, nemieni prijať trpne. Nielenže zostaví zoznam požiadaviek, ktoré musí jej manžel spĺňať, ale požaduje možnosť voľby aspoň spomedzi štyroch kandidátov. Rytier Gareth z Wyckmere síce zodpovedá len jednej z jej požiadaviek, ale je odhodlaný stoj čo stoj Ostrov túžby získať...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist

Desire, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrov túžby. Přihlašte se a napište ho.

Bergerac16
07.07.2024 4 z 5

Taková milá oddechová středověká pohádka, ale s několika vtipnými momenty - spoušť v novomanželské posteli takto ještě nikdo nepojednal :-) Pěkně napsané dialogy mezi Garethem a Clare, tohle Amanda Quick vysloveně umí, mužský princip versus ženský, kdy pravdu mají oba.

uzivatel4895
26.10.2023

V češtine má kniha názov Touha.

pip11
07.10.2023 4 z 5

Pěkný příběh, bavila jsem se hlavně ve druhé půli a závěru.

Kniha Ostrov túžby v seznamech