Hitlerův nevěstinec přehled

Hitlerův nevěstinec
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465051/bmid_hitleruv-nevestinec-ub4-465051.jpg 4 56 56

Dvě sestry jsou za války brutálně rozděleny. Zatímco Ania je uvržena do pekla na zemi v koncentračním táboře, Danutu zavede osud do polského odboje. Obě zažijí nevýslovné věci a obě touží po odplatě. K té nakonec může dojít po více jak šedesáti letech a obě sestry se musí rozhodnout, zda dají přednost spravedlnosti, nebo pomstě... celý text

Literatura světová Romány Válečné
Vydáno: , Brána

Hitler's Brothel, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hitlerův nevěstinec. Přihlašte se a napište ho.

NikolaCer
23.10.2024 4 z 5

Kniha se mi vcelku líbila. Bylo tam pár zbytečně zdlouhavých pasáží, ale příběh byl velmi smutný jako spousta s touto tématikou.. Je vidět, ze netrpěli lide jen v táboře,ale zasáhlo to mnoho mnoho lidí ať Němců, Poláků a mnoho dalších, které si Němci usmyslel odstranit kvůli říši. Ale ve skutečnosti to byli jen vrazi,nasilnici a zvraceni lidé. No, doufejme že se nic podobného opakovat nebude. Myslím, že lidé kteří si tím prošli, se z toho opravdu v životě už nezotavil a o to byl tento příběh ještě víc smutnější.

martinakovarova
19.07.2024 2 z 5

Bohuzel - slabe. Docetla jsem to jen proto, ze nemam rada nedoctene knihy. Ale musela jsem se nutit a opravdu me to nebavilo. A pritom na toto tema by se dalo fakt vytvorit skvele dilo…

Luccinda
02.04.2024 3 z 5

Hitlerův nevěstinec mě zaujal názvem i anotací, ale nakonec to byla bohužel jedna z nejslabších knih s tematikou druhé světové války, co jsem četla. Paradoxně mě asi více bavila dějová linka ze současnosti, než ta z období holokaustu.

Ačkoliv byl příběh dvou sester rozdělených válkou bezpochyby smutný a dramatický, nějak jsem se do něho nezvládla začíst / zaposlouchat, možná to bylo i tím, že jsem se v ději hrozně těžko orientovala. Přesto jsem ráda, že jsem místo klasické knihy zvolila audioknihu, protože jinak by mě asi nic nenutilo Hitlerův nevěstinec dočíst.

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021

Kniha Hitlerův nevěstinec v seznamech