Hľadám lepšiu mamu přehled
Gabriela Futová
![Hľadám lepšiu mamu Hľadám lepšiu mamu](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/2247/hladam-lepsiu-mamu-2247.jpg?v=1301229238)
Tretiačka Katka nie je so svojou mamou spokojná. Veď jej nedovolí ani silonky, hoci v horúcom lete ich nosí každá dáma, ani psíka do panelákového bytu – a vôbec: Katka sa rozhodne nájsť si lepšiu mamu. Hľadá ju u príbuzných a známych...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hľadám lepšiu mamu. Přihlašte se a napište ho.
![Venezia Venezia](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/37205/37205.jpg?v=1381127979)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Súhlasím s Renavou. Je to zábavná a poučná kniha, keby o nej vo svete vedeli, už by bola aj sfilmovaná.
![Renava Renava](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/10193/renava-3iR.jpg?v=1599137789)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Odporúčam ako záchrannú barličku pre prípady, keď vaša ratolesť nadobudne pocit, že jej mama je najnemožnejšia osoba na svete, ktorá nič nedovolí, ničomu nerozumie a odmieta pochopiť, že počítač a telka sú dva najlepšie vynálezy na svete. Pani spisovateľke sa touto vtipnou záležitosťou podarilo nemožné – nenápadne malé hlavy usmerniť tak, že chtiac-nechtiac kapitulujú, vezmú mamu na milosť a akceptujú, že táto osoba má občas aj pravdu a že zháňať si nové bývanie nie je ten najlepší nápad. Týmto autorku pozdravujem a vrele jej ďakujem za ušetrenú energiu a nervy so zháňaním novej mamy pre mojich potomkov :-).
Kniha Hľadám lepšiu mamu v seznamech
v Mé knihovně | 3x |
2019 | ![]() |
2010 | ![]() |
2001 | ![]() |
2008 | ![]() |
2003 | ![]() |
veruže nás to udržalo nespať kým sme nedočítali.