Hlas, který vyrušuje přehled
Marián Kuffa
Slovenský kněz Martin Kuffa hájí tradiční svět, jež si váží života časného i věčného. Zdůrazňuje, že právem člověka je vést důstojný život nejen fyzický (nebýt ohrožován násilnou smrtí), ale i morální (mít naději na věčnou spásu). Za největší ohrožení především mladé generace považuje zavádění genderové ideologie, které oslabuje již tak křehký stav našich rodin. Veřejným prostorem ale zní i úplně opačné názory, pojmenovávající za současné největší společenské hrozby všudypřítomnou korupci a netoleranci k jinakosti. Jelikož není snadné se v tomto hodnotovém střetu zorientovat, je moudré hlouběji nahlédnout do argumentů člověka, který právu na důstojný život všech odstrkovaných zasvětil svůj život. Přeložené texty jsou přepisem mluveného slova P. Mariána Kuffy z poslední doby, především z jeho vystoupení na bratislavských Hanusových dnech na jaře 2019... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas, který vyrušuje. Přihlašte se a napište ho.
Kniha uvádí přepsané promluvy známého slovenského kněze, Mariána Kufy, který svůj kněžský život dal do služeb lidí na okraji společnosti. Pozvedá je k životu z pravdy, která je naplněná láskou. Rád mluví o svých "chlapcích", které se snaží držet zkrátka, aby svůj život prožili jak nejlépe mohou. V této knize mluví hodně o politice před a po prezidentských volbách na Slovensku, aby poukázal na trvalé hodnoty, i když nejsou právě populární, a jeho hlas k nim mluvící, zneklidňuje.
Kniha Hlas, který vyrušuje v seznamech
2015 | Kazateľnica život |
2016 | Maturita z lásky |
2018 | Bůh za tebe bojuje do poslední chvíle |
2019 | Hlas, který vyrušuje |
2018 | Buď Kristovým Svědkem! |
Skvěle a poutavě napsaná kniha ,myšlenek které určitě zasáhnou mysl a srdce.
Přečteno za jedno odpoledne nemohl jsem se od čtení odtrhnout a zcela se ztotožňuji
s názory a myšlenkami o. Kufiy .
Vřele doporučuji!!!
P.S A stejně tak i jeho kniho Buď Kristovým svědkem