Hlavolam lásky přehled

Hlavolam lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514759/bmid_hlavolam-lasky-Y6k-514759.jpg 3 27 27

0 Hlavolam lásky By: Barbara Cartlandová, Zuzana Selementová (translator) Description Vdala se za hodného muže, srdce ji ale táhne k jeho bratrovi... Osmnáctiletá Mona Vivienová opouští pařížský klášter, ve kterém strávila posledních pět let. Vrací se zpět do Anglie ke své rodině, plná nejistoty z toho, co jí přinese budoucnost. Proniká do víru dění, které obklopuje londýnskou smetánku, ale brzy se jím cítí unavená. Proto raději vsadí na klidný život a provdá se za hodného a mírného Petera. Později se Mona seznamuje i s Peterovým nevlastním bratrem Alecem a zjišťuje, že se jedná o muže, se kterým v minulosti prožila milostnou aférku. Jak se s nastalou situací vypořádá? Je klidný Peter opravdu tím správným manželem? Dokáže Mona odolat zábavnému svůdníkovi Alecovi, který v ní stále vzbuzuje vášeň?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

Jig-saw, 1925


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlavolam lásky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

Hradčiatko
28.08.2024 3 z 5

Som si povedala, že babičkina obľúbená autorka, chcelo by to prvotinu skúsiť a ešte k tomu bude do výzvy - staršia ako ja a dokonca staršia aj ako moja nebohá milovaná babička (1. vydanie dokonca pred rokom 1950), tak som sa na ňu vrhla a... ajhľa, nejak to... proste nebolo ono. Nebudem sa opakovať po ostatných tu, lebo názor je vlastne rovnaký, ťažko sa mi šlo začítať, jednanie postáv mi prišlo rozvleklé, nelogické, no nejak sme to dobojovali spoločne do zdarného konca :)

Ála1968
21.04.2023 2 z 5

Za mě to nebylo nic moc, vůbec mě to nebavilo.Začátek byl super,ale potom už jen nuda. Na takto útlou knihu tam toho bylo napsáno až moc a nebylo to rozpracované.


Mesačnica
20.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Ja som tiež bola zvedavá na autorkinu prvotinu, lebo tiež som jej fanúšička a mám čo-to od nej už viackrát prečítané. Trochu ma však príbeh sklamal, že sa odohráva v 20-tych rokoch 20. storočia a vo výpočte nekonečných večierkov, ktoré Mona absolvovala. Príbeh mi ešte pripomínal knihu Zlomené srdce, dokonca, neviem, či sa manžel hlavnej postavy nevolal tiež Peter. Takže áno, kniha je svojím spôsobom výnimočná, no nebude patriť medzi moje srdcovky od autorky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hlavolam lásky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit2x