Hledání vytouženého dne přehled
Jennifer Probst
První díl nové série od bestsellerové autorky Manželské smlouvy. Kate Seymourová vlastní velmi úspěšnou seznamovací agenturu a nadto má zvláštní dar vycítit, kdy se ve vzduchu vznáší skutečná láska. To jí ale v nejmenším nepomůže, když do agentury vtrhne rozezlený (ale zatraceně sexy) právník Slade Montgomery.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Searching for someday, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hledání vytouženého dne. Přihlašte se a napište ho.
![Kristy.Seb Kristy.Seb](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Je to však právě naše minulost, která z nás dělá to, kdo jsme a co chceme.
Láska je jediné tajemné kouzlo na světě a jen ona nám dává nějakou naději.
Jediná cesta k pravému štěstí vede přes ztrátu kontroly. Zbytek je jen iluze.
Není správné někoho zahodit jen proto, že je poruchaný.
I ošklivé věci jednou skončí. Když zatneš zuby a bojuješ, všechno zlé nakonec zmizí.
Naše první lásky nás definují, učí nás a díky nim jsme potom silnější.
Pokud nemilujeme napřed sami sebe, může se cit ošklivě zvrtnout.
Láska je zvláštní věc. Nemáte žádné záruky, jen každodenní život a přítomný okamžik.
Možnost zažít lásku stojí za všechno. Za bolest, rozchod, smutek. Je to jediná věc v životě, o níž stojí za to bojovat. A přestože vám nikdo nemůže nic najisto slíbit, nebudete nikdy litovat, pokud v sobě najdete dost upřímnosti a odvahy dávat.
Zajímavý příběh, četlo se to samo. Matka Kate byla boží. Jen nějak nechápu ten název knihy...
![Mondaika Mondaika](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Oddechové čtení, tady mi to od poloviny přišlo padající... Jiné díly od autorky jsou lepší
Připravované knižní novinky (6. - 10.7.)
08.07.2015
Připravované knižní novinky (9. - 15. 3.)
08.03.2015
Kniha Hledání vytouženého dne v seznamech
v Přečtených | 1 024x |
v Mé knihovně | 395x |
2013 | ![]() |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
2019 | ![]() |
Rereading knihy, jestli si ji chci nechat v knihovničce a chci! To kouzlo funguje i po letech.