Hlubina temných strachů přehled

Hlubina temných strachů
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271296/bmid_hlubina-temnych-strachu-HZV-271296.jpg 4 101 101

Ďábelsky zábavná sbírka 101 komiksů, které zkoumají naše nejpříšernější, nejkomičtější i nejbizarnější strachy – a nebezpečí číhající za každým rohem! Fran Krause začal původně kreslit svoje fóbie, aby se s nimi vyrovnal. Po publikování na Facebooku se ale dostavil nejen nečekaný úspěch, ale také další náměty – fanoušci posílali kreslíři svoje vlastní děsy. Tak se zrodil fenomén jménem Hlubina temných strachů. Celobarevné komiksové stripy potěší všechny čtenáře, protože dokazují, že ti ostatní kolem nás jsou ještě divnější než my sami.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Argo

Deep Dark Fears, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlubina temných strachů. Přihlašte se a napište ho.

Knihotyna
29.04.2023 3 z 5

Hlubina temných strachů. Sbírka 101 komiksů. Autor původně kreslil, aby se vyrovnal se svými strachy a fobiemi, lidé byli nadšení a tak mu začali posílat své vlastní strachy a Fran Krause je nakreslil. Navíc jsou autoři těchto strachů na konci knihy všichni zmínění :).
Komiks je kreslený barevně, jednoduše, pochopitelně.

Covenant
16.06.2022 3 z 5

(SPOILER) Nepřišlo mi to celkově ani děsivé, ani moc veselé. Přišlo mi to místy docela smutné. Dost věcí vlastně zavinili rodiče a příbuzní, v dětství dotyčných. Např. jestli se v noci počůráš, vylezou z deky a polštáře červy a postupně tě za živa sežerou. Říct mi tohle rodiče, jako malýmu, tak se možná z toho ještě strachy poseru. Samozřejmě jsem to bral s nadhledem a "veselé" ilustrace navodili pozitivní atmosféru. Nejvíc mě pobavil asi ten, kde ,,Ježíš žije hluboko ve tvém srdci!"

tomexx
24.04.2022 4 z 5

Strach číslo 84 zažil snad každý. Tento strach zmizel až s rozšířením internetu, kdy bylo možné vygooglovat, o co vlastně jde.

Kniha Hlubina temných strachů v seznamech

strach

Autorovy knížky