Hlubiny (2024) | Databáze knih

Hlubiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548010/bmid_hlubiny.jpg 4 152 152

Černý led série

< 3. díl

Nález lidských kostí spustí policejní vyšetřování. Pozůstalí oběti se mohou dočkat odpovědí, ne všichni po nich však touží. Lodní kuchařka Gunndís zjišťuje znepokojivé okolnosti úmrtí svého otce. V recyklačním centru v Reykjavíku je nalezena a exhumována kostra, která byla podle všeho pohřbena v zemi mnoho let. Policisté Týr a Karó nejsou k případu přiděleni, ale jsou požádáni, aby pomohli v sousedském sporu, který eskaloval do nebezpečných rozměrů. Zanedlouho se však ocitají uprostřed vyšetřování vraždy. Mezitím se mladá kuchařka Gunndís rozhodne jít ve stopách svého zesnulého otce a přijme dočasnou práci na palubě velké rybářské lodi. Když najde knihu, která otci patřila a která by měla být kdesi na dně moře, začne se obávat o svůj život. Ačkoli si to Týr a Karó zpočátku neuvědomují, všechny události jsou spojeny strašlivou nehodou před mnoha lety, kdy na moři vzplála rybářská loď a potopila se do hlubin oceánu i s posádkou uvězněnou uvnitř. Thriller Hlubiny je třetím dílem napínavé série Černý led Yrsy Sigurðardóttir.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Metafora

Frýs í æðum blóð, 2023

Interpreti: Klára Cibulková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlubiny. Přihlašte se a napište ho.

Heli20
10.02.2025 audiokniha 5 z 5

Yrsa opět nezklamala.Jsem moc ráda,že zůstal otevřený příběh Týrá, mohu se tak doufám těšit na další knihu.

cérka
08.02.2025 3 z 5

Kam se poděla stará dobrá Yrsa? Vždyť při čtení jejich knih mi vždy tuhla krev v žilách, bála jsem se používat domácí spotřebiče a cesta na toaletu naprosto nepřicházela v úvahu!
Současná Yrsa mě velmi zklamala. Těšila jsem se na pořádnou zimu, svižný a tajemný děj, který má jiskru a spád a dostalo se mi pravého opaku.
Chtěla jsem pořádně silnou kávu a dostala jsem čajíček. Už ani ti vyšetřovatelé nejsou co bývali.

Nelíbí se mi reklamní kampaň, kdy jsou na konec knihy vloženy první kapitoly předešlých knih. Škoda papíru!

Kobu
04.02.2025 audiokniha 5 z 5

Tento díl se autorce moc povedl, četl se velmi dobře a děj ubíhal parádní rychlostí.Nezbývá než se těšit na další.

Hlubiny tajemství : Třetí díl série Černý led od bestsellerové autorky Yrsy Sigurðardóttir

16.10.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Hlubiny v seznamech