Hned vedle přehled
William Lindsay Gresham , Leah Montgomery
John a Marcy Stanleyovi se v touze po klidném životě přestěhují na venkov. Když se setkají se svými novými sousedy, myslí si, že narazili na pravé zlato. Marcy se rychle skamarádí s Jill, ale když obdrží zlověstný dopis, začne podezřívat Jillina manžela Marka, že něco skrývá. Něco temného a násilného.Shannon se stala obětí důkladně promyšleného únosu. Po svém osvobození je posedlá hledáním muže, který ji unesl, mučil a navždy změnil.Obě ženy hledají odpovědi a obě jsou odhodlané je získat. Ani jedna ovšem není připravena na to, co najde…... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno:Originální název:
Right Next Door, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hned vedle. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (1)
Knižní novinky (45. týden)
07.11.2021
Kniha Hned vedle v seznamech
v Mé knihovně | 171x |
Tři ženy, dve časové linky, dva muži, jedna souvislost.
Jako bych četla Za zavřenými dveřmi. Tam je ale žen několik, oběť je jen jedna a děj se čtenářům odhaluje postupně.
V tomto thrilleru je to nejen opačně, ale je i celý vnímaný z postranního úhlu- toho sousedského. Částečně i oběti, protože Shannon se vzbudí v únoscově doupěti a prostřednictvím jejího vyprávění se dovídáme čeho všeho musela být účastnicí. Aktéry hraje ale v tomto příběhu ještě někdo jiný.
Manželé Stanleyovi se právě přestěhovali do domu v Kalifornii a přeji si, aby byla tato změna i něčím novým pro jejich dceru Caroline. Má autistické rysy, tedy aspoň podle doktorů. Brzy se její máma Marcy spřátelí se sousedy, na kterých je už od prvního okamžiku něco zvláštního. Nebo je vše jen pouhá přetvářka?