Hoď se do pogody přehled
Sandra Pogodová , Richard Pogoda
Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku. Vítejte! Doporučuji odskočit si, pak se posadit, slabší nátury se prosím přikurtují, a můžeme začít. Přísaháme s tatou, že všechny příběhy, které zde vyprávíme se opravdu staly. To je na tom to nejlepší!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hoď se do pogody. Přihlašte se a napište ho.
Audiokniha - načteno samotnou autorkou, jejím tatou a Janem Kanyzou. Ač mám autorku moc ráda, tak tady se mi nejvíce líbily příhody načtené Janem.
Vtipně podané útržky života Pogodových. Některé pobavily víc, jiné míň. Hold všichni nemáme rádi stejný typ humoru.
10 nejprodávanějších eknih (leden)
10.02.2022
Knižní novinky (15. týden)
07.04.2019
Kniha Hoď se do pogody v seznamech
Přesně jak jsem očekával. Smích jsem musel tlumit v dopravních prostředcích, jelikož bych se nejraději smál na plné kolo. Ve většině příběhu jsem viděl analogii s moji rodinnou a našimi velmi podobnými historkami. Děkuji za tuto knihu a pohled do vaší rodiny. Těším se na druhý díl.