Hodina H / Zlato generála Stonewalla / Temná dáma / Chci syna přehled
Joseph Finder , Robert J. Mrazek , Nora Roberts , Kevin O'Brien
![Hodina H / Zlato generála Stonewalla / Temná dáma / Chci syna Hodina H / Zlato generála Stonewalla / Temná dáma / Chci syna](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138887/chci-syna-only-son-138887.jpg?v=1351979927)
Hodina H / Joseph Finder Zlato generála Stonewalla / Robert J. Mrazek. Temná dáma / Nora Robertsová. Chci syna / Kevin O´Brien Amy a Paul McMurrayovi mají nědo, po čem Carl Jorgensen touží celé celé rok: roztomilého malého chlapečka. To se ví, že bych se o něj staral líp, říká si Carl. Já bych byl lepší rodič. A ti mladí lehkomyslní manželé si toho chlapečka ani nezaslouží. A vůbec: já chci syna.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2000 , Reader's Digest Výběr (CZ)Originální název:
The Zero Hour / Stonewall Gold / Homeport / Only Son, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodina H / Zlato generála Stonewalla / Temná dáma / Chci syna. Přihlašte se a napište ho.
![Liana Liana](https://www.databazeknih.cz/img/users/56_/56260/m_56260-SLv.jpg?v=1459854937)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Príbehy v knihe sa mi ako také veľmi páčili, za čo však strhávam hviezdičku je fakt, že sa jedná o skrátené verzie, čo mi príde ako degradácia kníh. Komentáre k jednotlivým príbehom som uviedla samostatne pri nich spolu s hodnotením.
Kniha Hodina H / Zlato generála Stonewalla / Temná dáma / Chci syna v seznamech
americká, 1958 Robert J. Mrazek
americká, 1945 Nora Roberts
americká, 1950 Kevin O'Brien
americká, 1955
Četla jsem jen část,ne každý příběh je pro každého .